dziunia @ 19 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=416768JotHa, tak jak Piegus napisała w puszce w chłodzie i w tajemnicyPowiedzialabym, że przede wszystkim w tajemnicy.
Małgoś.dz. @ 19 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=417138Powiedzialabym, że przede wszystkim w tajemnicy.Koniecznie
Wlasnie przekladalam juz zimna krajanke do pudelka- rany, jest jeszcze smaczniejsza niz ta ciepla wczoraj
Chyba zrobie jeszcze jedna porcje z jakims innym nadzieniem
Mam blache 20x30 i glupie pytanie. Czy robiac z calej porcji bedzie OK, tzn czy nie uzyskam za wysokich poszczegolnych warstw ? Czy piec dwa razy ?
Haaa... ja tezale wstydzilam sie to napisac.poczatkowo czesc migdalow wylatywala w kolo. Ciekawe zjawisko, tym bardziej, ze okrywalam, recznikiem zyrafe....
Mielilam porcjami, ale w sumie mnie nie przeszkadzaja grudki. Nie wiem, czy nie przegielam dodajac cos takiego, jak migdalowy cukier waniliowy
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia