- Paź 28, 2004
- 1,551
- 1
- 0
Kotlety z kapusty pekińskiej
8 dużych liści kapusty pekińskiej
8 plastrów szynki
8 plasterków sera żółtego
mąka
bułka tarta
3 jajka
łyżka śmietany 12%
oregano i chilli
sól i pieprz
Olej rzepakowy do smażenia
1.Liście sałaty zalać wrzącą wodą i mocno osuszyć.
2. Na każdym liściu ułożyć plasterek szynki i sera. Posypać przyprawami. Złożyć na połowę.
3.Jajka wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem.
4.Panierować w mące, jajku i bułce tartej.
5.Smażyć na średnio gorącej patelni na rumiano z obu stron.
Ps Przepis pochodzi z http://gregorhspeed.blogspot.de/2014/02/ko...pekinskiej.html

8 dużych liści kapusty pekińskiej
8 plastrów szynki
8 plasterków sera żółtego
mąka
bułka tarta
3 jajka
łyżka śmietany 12%
oregano i chilli
sól i pieprz
Olej rzepakowy do smażenia
1.Liście sałaty zalać wrzącą wodą i mocno osuszyć.
2. Na każdym liściu ułożyć plasterek szynki i sera. Posypać przyprawami. Złożyć na połowę.
3.Jajka wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem.
4.Panierować w mące, jajku i bułce tartej.
5.Smażyć na średnio gorącej patelni na rumiano z obu stron.
Ps Przepis pochodzi z http://gregorhspeed.blogspot.de/2014/02/ko...pekinskiej.html
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: