Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Robiłam z podwójnej porcji, na dużą blachę. Wyszła rewelacyjna, tylko słodka niemożebnie. Myślę, że przy sporej ilości ciast średniosłodkich przyda się jednak słodko- winny akcencik.
Idę próbować ją zdjąć.
Uffffffffff a ja myślałam,że coś sknociłam bo mi też straszliwie słodkie wyszło....Zrobiłam z jednej porcji ale przy ilości ciast jakie napiekłam na święta z jednej porcji nam wystarczy.
W moim wykonaniu nie jest bardzo słodka, bo zawsze daję mniej cukru, jak w przepisie.
Zrobiłam z podwójnej porcji na dużej blasze. Do ciasta dodałam skórkę otartą z jednej cytryny.
Nie miałam najmniejszych problemów z ciastem - wałkowałam na pergaminie do pieczenia.
Zabieram się do tej krajaneczki już parę razy i jeszcze nie zrobiłam, ale może na weekend w końcu upieke, bo wyglada przepysznie, a na dodatek w Lidlu są w promocji mielone migdały.