Margot @ 21 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1155745o temperaturze pokojowej ,a tylko masło wrzące ma być , olej nie, można obie metody połączyć w jednym ratowaniu (masło , potem olej)Dziękuje. Jutro rano biore się za ten krem . Mam wielkiego stracha![]()
aguś25 @ 25 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1157193Tort już zjedzony . Krem sie oważył ale uratowałam go przez dodanie gorącego masła jak radziła Margot. Bałam się ,ze podczas chłodzenia ponownie się oważy . Z nerwów powiedziałam sobie a raczej do kremu hooj z tobą
co ma być to będzie i o dziwo było ok . Nie ma to jak siła perswazji![]()
a to super ,że rada się przydała
sylwiaslupsk @ 27 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1187455Dziewczyny czy ten krem nadaje się bezpośrednio pod masę marcepanową?Tak, zawsze go robię pod masę i nie mam żadnych niespodzianek.![]()
Cieszę się, że krem zyskuje nowych zwolenników![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.