Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
owieczko, ciasto zostalo z robione z dwoch porcji, i na wczorajszej imprezie poszlo cale... nawet okruszka dzis do kawy nie ma - przepyszne bylo i raz jeszcze wielkie dzieki za podzielenie sie inspiracja.
a moja siostra z uporem maniaka powtarzala ze pyszne jest to ciasto z rozmarynem
Dziewczyny, powiedzcie jeszcze jak je zapiekałyście, czy warstwę owoców się zapieka osobno, potem na to piana i się zapieka a na to kruszonka i znów do pieca czy wszystko wciepnąć na podpieczony spód i w piec?
No nie wiem, a już właśnie rabarbar kroję
kasha ty sie nie rozdrabniaj, tylko spod podpiekasz osobno, potem kokos i bulke nakladasz, owoce, pianke i ciasto starkowane, i do pieca, czyli piekarnik otwierasz 2 raz, a juz na trzeci raz wyciagasz z pieca ostatecznie 8)