- Wrz 19, 2004
- 30,782
- 4,841
- 113
Przepis jak na zdjęciu.
Zdjęcia potrawy ugotowanej nie będzie, nie jest zbyt fotogeniczna, choć pyszna.
Do przepisowej ilości składników miałam 4 spore podudzia kurczaka, lekko nacięte, bo nie byłam pewna, czy zdążą się udusić w podanym czasie. Rozpływały się. Sosu sporo, ale jak jecie więcej ryżu, to będzie akurat.
Najpierw zeszkliłam na klarowanym maśle cebulę, potem lekko obsmazyłam nózki, a potem dodałam resztę i już.
Zdjęcia potrawy ugotowanej nie będzie, nie jest zbyt fotogeniczna, choć pyszna.
Do przepisowej ilości składników miałam 4 spore podudzia kurczaka, lekko nacięte, bo nie byłam pewna, czy zdążą się udusić w podanym czasie. Rozpływały się. Sosu sporo, ale jak jecie więcej ryżu, to będzie akurat.
Najpierw zeszkliłam na klarowanym maśle cebulę, potem lekko obsmazyłam nózki, a potem dodałam resztę i już.
Załączniki
Ostatnia edycja: