Kwadraty jagodowe

Maraa

Well-known member
Mar 26, 2008
2,294
364
83
olcieek @ 16 Jul 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=728529do góry !
icon_wink.gif
Olcieek i po co Ty to podnosisz do góry? Serca nie masz?
Ja już i tak większość nocy spędzam w kuchni
icon_mrgreen.gif
a powinnam chyba w sypialni...
 

Maraa

Well-known member
Mar 26, 2008
2,294
364
83
vidar @ 16 Jul 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=728616Co ty tu takie insynuacje
strafe.gif

A to on u nas siedzi???Gdzie?
Och... Vidar ,przepraszam Cię
bussi.gif
Ja tylko tak w żartach napisałam, bez żadnych insynuacji.
icon_smile.gif

Mieszka w Lierskogen, dwa lata temu podpisał otwarty kontrakt, zaczyna mnie to wszystko już męczyć. Ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić życia w Norwegii.
 

Vidarka

Member
Kwi 4, 2007
6,637
0
0
Ja sie rzadko obrazam
bussi.gif

Co do malzenstw,co sie tylko 5 tygodni w roku widza to jakos nie widze przyszlosci
gruebel_2.gif

A zeby bylo na temat-napewno chlop ma duzo jagod(bo -Skogen-znaczy las
icon_wink.gif
)
 

Małgoś.dz.

Member
Paź 25, 2004
4,687
1
0
Pyszne ciacho! Puszyste, wilgotne, rozpływa się w buzi.
icon_smile.gif
Dla mnie cudowna jest ta rozpuszczona cukrowa skorupka na wierzchu.

kwadraty_jagodowe_bajaderki_1.jpg

Acha, wcisnęłam pół malego opakowania malin, które zostały mi z wczoraj i wypadało, żeby jakoś je spożytkować.
No i tak spoglądając na inne fotki, to moje ciasto jakoś dziwnie wysokie urosło... A proporcji nie zmieniałam, foremkę użyłam tak jak w przepisie 23x23cm...
 

Załączniki

  • kwadraty_jagodowe_bajaderki_1.jpg
    kwadraty_jagodowe_bajaderki_1.jpg
    121.8 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Katja

Member
Cze 27, 2007
311
0
0
Malgoś
ale piekne...
chyba zaraz skocze na rynek po jagody
icon_wink.gif
 

Katja

Member
Cze 27, 2007
311
0
0
dziewczyny, pieklyscie z termoobiegeim czy bez?
 

Katja

Member
Cze 27, 2007
311
0
0
Jagody kupilam, alee...
sa tak PYSZNE, ze po prostu autentycznie szkoda mi ich do ciasta
(nie wspomne juz o cenie)
 

Martusia

Member
Cze 22, 2006
942
0
0
I dlatego ja je robię z porzeczkami. Kwaśne porzeczki, cukrowa skorupka - mniam.
U mnie to już tradycyjne letnie ciasto się zrobiło.