Wybucha.No nie, z racuchami mi się nie kojarzą. Inna konsystencja.
Dzisiejsze zjadłam z wielką przyjemnością i wątroba mnie prawie nie boli (czy co tam ona robi zamiast bolenia).
Czy mam rozumieć, że nigdy ich nie rozbiłaś? To musisz jak najszybciej nadrobić!Wczoraj naoglądałam się filmików na youtubie, a dziś zdjęcie, a ochota rośnie.![]()
Uwielbiam! Najchętniej tylko z wodą czosnkową, bez żadnych dodatków. Ostatni raz jadłam naprawdę dobre langosze w 2022r w Poczdamie podczas jarmarku świątecznego. W dzielnicy holenderskiej. Kto by pomyślał...Nigdy nie robiłam i nie jadłam, chociaż na Węgrzech bywałam i mam tam swoje ulubione dania. Czy to nie są po prostu racuchy, tylko pomazka inna i dodatki?![]()
Tak sądzę.Jakby go spróbować w airfryer zrobić to pewnie straci sporo na smaku, co?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.