Langosz- węgierski fast food

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,470
5,600
113
Mam w planach na jutro i zastanawiam się, czy nie zrobić dziś ciasta i wstawić na wyrastanie do lodówki. Jak myślicie, uda się?
 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,470
5,600
113
Zrobiłam tradycyjnie, z wyrastaniem w cieple. Niestety, dobre.
icon_wink.gif

Najbardziej mi smakowały bez dodatków, skropione czosnkową polewą.
 

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
29,813
3,911
113
Nigdy nie robiłam i nie jadłam, chociaż na Węgrzech bywałam i mam tam swoje ulubione dania. Czy to nie są po prostu racuchy, tylko pomazka inna i dodatki? :mrgreen:

Szkoda, że sie nam Europa112 nie odnalazł po tej przeprowadzce. :(
 

yrsa

Moderator
Członek ekipy
Sty 3, 2009
27,766
2,068
113
No nie, z racuchami mi się nie kojarzą. Inna konsystencja.

Dzisiejsze zjadłam z wielką przyjemnością i wątroba mnie prawie nie boli (czy co tam ona robi zamiast bolenia).
 

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
29,813
3,911
113
No nie, z racuchami mi się nie kojarzą. Inna konsystencja.

Dzisiejsze zjadłam z wielką przyjemnością i wątroba mnie prawie nie boli (czy co tam ona robi zamiast bolenia).
Wybucha. :mrgreen:

Może kiedyś,,,:)
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy