Langosz- węgierski fast food

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
30,658
1,508
113
Mam w planach na jutro i zastanawiam się, czy nie zrobić dziś ciasta i wstawić na wyrastanie do lodówki. Jak myślicie, uda się?
 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
30,658
1,508
113
Zrobiłam tradycyjnie, z wyrastaniem w cieple. Niestety, dobre.
icon_wink.gif

Najbardziej mi smakowały bez dodatków, skropione czosnkową polewą.
 

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
26,198
1,116
113
Nigdy nie robiłam i nie jadłam, chociaż na Węgrzech bywałam i mam tam swoje ulubione dania. Czy to nie są po prostu racuchy, tylko pomazka inna i dodatki? :mrgreen:

Szkoda, że sie nam Europa112 nie odnalazł po tej przeprowadzce. :(
 

yrsa

Moderator
Członek ekipy
Sty 3, 2009
26,451
793
113
No nie, z racuchami mi się nie kojarzą. Inna konsystencja.

Dzisiejsze zjadłam z wielką przyjemnością i wątroba mnie prawie nie boli (czy co tam ona robi zamiast bolenia).
 

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
26,198
1,116
113
No nie, z racuchami mi się nie kojarzą. Inna konsystencja.

Dzisiejsze zjadłam z wielką przyjemnością i wątroba mnie prawie nie boli (czy co tam ona robi zamiast bolenia).
Wybucha. :mrgreen:

Może kiedyś,,,:)