aklat @ 26 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=959552bardzo się cieszęa ja juz nie mogę się doczekać na świeży szpinak, zeby znowu ją zrobić![]()
Aklat, świeży szpinak jest już dostępny cały rok. Młody, małe listki. B. smaczny
Bywa w Lidlu, jest w Carrefourze, w Piotrze i Pawle itp
iluana @ 15 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1255948A czy zwykły twaróg się nada ? Nie wiem czy w Polo lub Biedronce dostanę ricottę a tylko to mam pod nosem
Twaróg to nie za bardzo, tak mi się wydaje.Ja kiedyś ricottę zastąpiłam serkami Twój Smak, naturalnymi.![]()
Shinju @ 15 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1256025Twaróg to nie za bardzo, tak mi się wydaje.Ja kiedyś ricottę zastąpiłam serkami Twój Smak, naturalnymi.
bardzo często robię szpinak z twarogiem - stąd moje pytanie.
Nigdy jeszcze nie robiłam z ricottą więc nie wiem jaka jest róznica
marghe @ 15 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1256086Ale warto wiedzieć, że twaróg ma zupełnie inny smak niż ricotta.No jasne że ricotta ma inny smak, tak samo jak ciężko zastąpić serek mascarpone. Czasami jak nie ma oryginału pod ręką to trzeba sobie życie ułatwić, warto też popróbować zamienników, które nie zawsze mają zły wpływ na smak dania.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.