- Lis 14, 2005
- 489
- 0
- 0
4 bialka
150 g cukru pudru
65 g bialego sera
1 lyzka soku z cytryny lub
4 krople olejku migdalowego
250 g wiórek kokosowych
Bialko ubic na puszysty puch dodajac powoli cukier puder.Nastepnie twaróg, sok z cytryny i wiórki kokosowe wszystko delikatnie wymieszac i przy pomocy 2 lyzeczek nakladac male górki na blaszce wylozonej papierem. Piec w temp. 200 stopni okolo 15 min. Po upieczeniu juz zimne kokosanki mozna polac polewa czekoladowa.
150 g cukru pudru
65 g bialego sera
1 lyzka soku z cytryny lub
4 krople olejku migdalowego
250 g wiórek kokosowych
Bialko ubic na puszysty puch dodajac powoli cukier puder.Nastepnie twaróg, sok z cytryny i wiórki kokosowe wszystko delikatnie wymieszac i przy pomocy 2 lyzeczek nakladac male górki na blaszce wylozonej papierem. Piec w temp. 200 stopni okolo 15 min. Po upieczeniu juz zimne kokosanki mozna polac polewa czekoladowa.
