- Gru 22, 2004
- 5,158
- 531
- 113
Margot @ 30 Apr 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1660029Jak dobre to liczę na przepis
Sprawdzę czy czasem nie ma tego przepisu u nas. Jeśli nie - to wstawię.
Margot @ 30 Apr 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1660029Jak dobre to liczę na przepis
Sprawdzę czy czasem nie ma tego przepisu u nas. Jeśli nie - to wstawię.
katka323 @ 31 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1661917Ja może zadam pytanie z serii nie najmądrzejszych, proszę o wybaczenie, dopiero od 2 miesięcy poznajemy się z zakwasem.
Czy muszę robić zaczyn o 50 g większy niż potrzebuję? Czy mogę zrobić w proporcach 50-50-50, na jedno pieczenie i przy kolejnym nowy?Ja robię z przepisu Mirabelki: http://www.chleb.info.pl/moje-chleby-recep...ne/lekka-chleba i tam cały zaczyn idzie do ciasta, nic się nie zostawia na potem.
AnkaP @ 26 Oct 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1667732Dziękuję za komplementy. Faktycznie, urody im nie brakuje, ale dla mnie zbyt puszysty ten chleb. Dzisiaj robię zupełnie bez drożdży, trzymajcie kciuki
więcej masła wejdzie![]()
Trzymam. Wyjdzie na mur beton bez drożdży
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.