A czy ubijać trzepaczką czy mikserem też będzie ok?Trzepaczką![]()
Robot się zajedzie na śmierć, a poza tym cała będziesz w jajku i ściany równie jajeczne będą![]()
bez przesadyrobot 15 min spokojnie może chodzić, a jak sie ubija jajka, wcale a wcale sie nie rozchlapuje
przynajmniej mi![]()
![]()
dla mnie te lody są pyszne i genialne... mają tylko jedną wadę- szybko sie topiądomyślam sie że to brak chemii na nie wpływa
ale tak to są pyszniutkie, normalnie jak ze sklepu aż sie zdziwiłam, ze potrafie takie zrobić
![]()
dziękuję jeszcze raz za przepis!
CYTATRobot się zajedzie na śmierć, a poza tym cała będziesz w jajku i ściany równie jajeczne będąbez przesadyrobot 15 min spokojnie może chodzić, a jak sie ubija jajka, wcale a wcale sie nie rozchlapuje
przynajmniej mi![]()
![]()
dla mnie te lody są pyszne i genialne... mają tylko jedną wadę- szybko sie topiądomyślam sie że to brak chemii na nie wpływa
ale tak to są pyszniutkie, normalnie jak ze sklepu aż sie zdziwiłam, ze potrafie takie zrobić
![]()
dziękuję jeszcze raz za przepis!
Bo Ty Paulinko jesteś bardzo zdolna, ja gdy mam coś rzadkiego ubijać robotem to ściany, lustro, robot i ja nadają się do myciaa mój robot po 2 minutach pracy strzela pięknymi iskrami
![]()
Kasho,ubijaj w wysokim naczyniu i wstawiaj je do zlewu-wtedy zlew będzie do umycia a ściany czyste![]()
W ogóle to się cieszę że Wam lody smakują,pamiętam jak je robiłam pierwszy raz w czasach bardzo odległych gdy w sklepach na półkach tylko ocet stał-ależ wtedy smakowały
![]()
aaaa worek foliowy!!! nie pomyslalam![]()
ja tez na parze ale mikserem, a potem w zlewie z zimna woda
najpierw sie przestraszylam, bo jak dalam jajka kakao i cukier i zaczelam miksowac to mi sie takie gluty porobily, nic kogiel-mogiel, ale potem jakos sie to rozpuscilo
Ja folię dałam z braku papiuru![]()
Właśnie zjadłam resztkę tych lodów, robiłam waniliowe i były one cudnie żółciutkie, polałam jak Beatka radziła kawowym ajerkoniakiem oszukiwanym i się rozpłynełam![]()
Jutro znów je zrobię![]()
Kasha a mogię się wprosić : :?: :?:![]()
:redwine:Jak zrobię jutro świeżutkie to wpraszaj się, proszę![]()
![]()
![]()
Qrcze o tej godzinie już nie powinnam o jedzeniu myśleć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Qrcze o tej godzinie już nie powinnam o jedzeniu myśleć![]()
![]()
Myśleć zawsze możesz od tego się nie tyje![]()
bierz na jutro urlop albo rób bumelkę i przyjeżdżaj do mnie na wieś na lody![]()
Eh, eh...
Kusicielka :twisted:
Mam nowiusią dziewiczą gałkownicę od Syliona![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.