Akulka @ 5 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=870552O mamo, ależ wykwitnie ta nóżka wygląda![]()
![]()
Krysiu,czy wstawiasz te nóżki w cieście na dolna część piekarnika, czy pieką się na środkowej?
Czasami ciasto francuskie lubi mi nie dopiec się w środku pomimo zarumienienia na zewnątrz.Ktoś mi powiedział,ze trzeba piec je na dole piekarnika, ale jeszcze nie miałam okazji wypróbować i trochę się obawiam,że mogłoby się spalić?
Akulko, piekę na dolnej półce. Przy takiej temperaturze w piekarniku, ciasto powinno byc już dobrze upieczone. W sumie, to wychodzi z tego bardzo szybki obiad. Pieczarki smażę sobie wieczorem i odcedzam z nadmiaru tłuszczu. Łydki też można spokojnie usmażyc wieczorem. Potem tylko ciach, ciach ciasto na kawałki (resztki na środek kwadratów), łydkę ustawic do pionu, zacisnąc mocno wokół kostki i do pieca. Zanim przygotujesz surówki, łydki już są prawie gotowe.
wokkasz @ 5 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=870526Krystyno! jestem twoim wielbicielem
Tak młodego wielbiciela to jeszcze nie miałamAż się zarumieniłam
Dziękuję Ci bardzo
Taki młody a już wie jak kobiecie sprawic przyjemnośc![]()
![]()
Akulka @ 5 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=870574Ha, trzeba najpierw termoobieg miećAle nie martw się, dam sobie radę![]()
Sorry. O tym nie pomyślałam.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.