Maki wloskie, francuskie, niemieckie i amerykanskie

Lis 27, 2004
3,568
0
0
A ja wam powiem ze w tej UE zamiast mierzyc banany to mogliby wprowadzic jakis jednolity system na maki.
Zna ktoras jakiegos eurodeputowanego? :mrgreen:

MzM
 
Wrz 13, 2004
4,165
0
0
Ja znam jednego, ale to idiota. Obawiam się, że reszta też.
icon_sad.gif
 

Linn

Member
Wrz 17, 2004
8,842
0
0
Wklejam to, co napisalam o podanej wyzej tabelce:
"No wlasnie nie bardzo. Tamta tabelke podalam ze wzgledu na oznaczenia niemieckie i amerykanskie, ale ja nie bardzo sie z nia zgadzam. Dokladniej: maka wloska 0 / do pizzy i chleba / to taka, ktorej ilosc popiolow jest nizsza niz 0,80%. Jesto to zarwno polska o numerze 550, jak i 650, 750. W kazdym razie mniej niz 800.
Wloska maka 00 ma popioly do 0,50%."
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy