- Lip 29, 2011
- 2,130
- 1
- 0
Wpisuję na życzenie reniam_123
0,6 l wódki,
25 dkg wiórków kokosowych,
puszka mleka zagęszczonego słodzonego,
puszka mleka kokosowego.
Wiórki zalać wódką i odstawić na 7 dni szczelnie zakryte.Po tygodniu odlać wódkę,a wiórki potraktować blenderem.Papkę bardzo dokładnie odcisnąć(np.używając nowej!!!,czystej białej cieniutkiej-20 den skarpetki)Do tego co odciekło dodać odlany wcześniej alkohol, obydwa mleka i wszystko porządnie zmiksować w blenderze.Jeżeli uznamy,że jest dla nas za "słabe"można dolać jeszcze wódki.Jeżeli za "mocne"dolać mleka zagęszczonego.Przelać do butelek i odstawić na kolejny tydzień.
Minęły 3 dni,a tu już sporo ubyło
A miało być na Święta
To są butelki o poj.0,7 l.
0,6 l wódki,
25 dkg wiórków kokosowych,
puszka mleka zagęszczonego słodzonego,
puszka mleka kokosowego.
Wiórki zalać wódką i odstawić na 7 dni szczelnie zakryte.Po tygodniu odlać wódkę,a wiórki potraktować blenderem.Papkę bardzo dokładnie odcisnąć(np.używając nowej!!!,czystej białej cieniutkiej-20 den skarpetki)Do tego co odciekło dodać odlany wcześniej alkohol, obydwa mleka i wszystko porządnie zmiksować w blenderze.Jeżeli uznamy,że jest dla nas za "słabe"można dolać jeszcze wódki.Jeżeli za "mocne"dolać mleka zagęszczonego.Przelać do butelek i odstawić na kolejny tydzień.
Minęły 3 dni,a tu już sporo ubyło

A miało być na Święta


To są butelki o poj.0,7 l.