MArchewka mojej tesciowej

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Ja użyłam łowickiej kremówki. Na głównego podejrzanego typuję żółtka- wydaje mi się, że się po prostu ścięły... Może zagotowałam na zbyt dużym ogniu?
 

asika

Member
Wrz 20, 2004
13,897
0
0
tak - smietanka nie ma sie zwazyc - moze wlasnie na zbyt silnym ogniu ma to byc takie kremowe ... pyszne, ale co tam na pewno bylo dobre
 

joannas

Member
Wrz 20, 2004
13,025
0
0
Marchewka pyszna, trochę kaloryczna ;) , ale co tam. :mrgreen: Polecam
dscn0861azq8.jpg
 

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Tym razem podgrzewałam na malutkim ogniu tylko do zgęstnienia i wyszła pyszna! Nawet bez natki, bo o niej zapomniałam.
Kremowa i delikatna, idealnie pasowała do ryżu i pieczonej w glinianym garnku piersi indyczej.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

asika

Member
Wrz 20, 2004
13,897
0
0
aaa - widzisz Lis ja mysle, ze nam podobne rzeczy smakuja....

wlasnie szukam twojej salatki z kuminem bo kumin wreszcie dostalam!!
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy