fantastycznie
Member
- Sty 12, 2011
- 88
- 0
- 0
Wszystko jak zawsze śliczne, wy zdolniachy!!!
Za poczatkujących trzymam kciuki, ja sie wciągnęłam ponad 2 lata temu i wciąż trenuje, do "cinowych" mistrzyń mi daleko ale radze sobie
, też dacie rade!
Wracając do moich biszkoptów to jest to ewidentna zdrada piekarnika,
wczoraj piekłam w 160*C i po 25-ciu min. wyschły boki i nie wyrósł też tyle co zawsze, potrzymałam jeszcze 10 min.
Zakalca nie było, ale przekroi sie tylko na dwa blaty.
Coś z tego wykombinuje, ale już mnie to piiiii...
Za poczatkujących trzymam kciuki, ja sie wciągnęłam ponad 2 lata temu i wciąż trenuje, do "cinowych" mistrzyń mi daleko ale radze sobie

Wracając do moich biszkoptów to jest to ewidentna zdrada piekarnika,
wczoraj piekłam w 160*C i po 25-ciu min. wyschły boki i nie wyrósł też tyle co zawsze, potrzymałam jeszcze 10 min.
Zakalca nie było, ale przekroi sie tylko na dwa blaty.
Coś z tego wykombinuje, ale już mnie to piiiii...