Jo_anna1 @ 26 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1294919Nie było mnie troszkę a tu proszę jaki wysyp różności, dziewczyny super torty![]()
Malena, piękny jest, nawet nie próbowałabym takiego zrobić bo mnie się łapki strasznie trzęsą![]()
![]()
Zahir świetne trampki![]()
a ja wczoraj popełniłam taki:przepiękny tort... a różyczki jak żywe
Hajastan @ 26 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1294963zahir możesz pokazać zdjęcie po zdjęciu jak się robi takie korki?, chciałam zrobić tort na dzień dziecka swoim dzieciom i jedna połówka jest synanie robiłam zdjęć podczas przygotowywaniu tortu, a oto link do strony z szablonem z którego zrobiłam moje korki http://cakecentral.com/gallery/2002676/football-cleatsna wcześniejszej stonie znajdziesz linki od mag-pio z innymi bucikami![]()
![]()
malena h @ 26 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1294945dzięki wiekie!
zahir - trampki, jak prosto ze sklepu! super!
Jo_anna - pełna elegancja i jak zwykle doskonały, bez jakichkolwiek skaz...
powiedz mi kochana, jakie miał rozmiary Twój tort i na ile ludzi był przewidziany???
czarnowodzianka - takie koronki robi się w taki sposób
osobiście baaaaardzo spodobało mi się robienie takich zdobień, więc pewnie nie będzie to ostatni tort w ten sposób dekorowany
a jak zrobić ten lukier, którym się dekoruje, Twój tort wygląda fantastycznie
Zahir, przyznaj się, że trampki w sklepie adidasa kupiłaś, wyszły fantastycznie, Joanno nareszcie wróciłaś
, Megi jak dajesz radę tyla zrobić w weekend?![]()
beata34 @ 26 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1295047a jak zrobić ten lukier, którym się dekoruje, Twój tort wygląda fantastycznie
Zahir, przyznaj się, że trampki w sklepie adidasa kupiłaś, wyszły fantastycznie, Joanno nareszcie wróciłaś
, Megi jak dajesz radę tyla zrobić w weekend?
Hi, hi czyżby ktos się za mną stęskniłmoja przypadłość to chroniczny brak czasu. praca, dom, jakis tort i ciągle w biegu.![]()
Megi, kiedyś oglądałam jakąś instrukcję do różyczek, nie pamiętam juz gdzie, robie je tak: przygotowuję takie malutkie walcowate kawałki masy na wykałaczce- bo nie używam drutów florystycznychRozwałkowuję masę dość cienko, szklaneczką wycinam kółka, później ich brzegi kształtuję narzędziem kulkowym i obklejam dookoła wykałaczkowy stożek takimi płatkami. kleję na cukier puder rozrobiony w wodzie. jeżeli potrzebuję małych różyczek wycinam kieliszkiem. kiedys kupiłam wykrawaczki do róż -3 częściowy komplet i leży na dnie szuflady, nie umiem nim robić, jakby ktos potrzebował to mogę odsprzedać.![]()
Maleno, piętra miały:
30x40cm: 20x30 cm i 10x20 cm, ważył 11,5 kg i przewidziany był na 130-140 osób, tak sobie życzyła dziewczyna. zresztą cała koncepcja była jej, bo taki tort znalazła w necie, tylko kwiaty zmieniła bo takie róże miała w wiązance ślubnej.
malena h @ 26 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1294945dzięki wiekie!
zahir - trampki, jak prosto ze sklepu! super!
Jo_anna - pełna elegancja i jak zwykle doskonały, bez jakichkolwiek skaz...
powiedz mi kochana, jakie miał rozmiary Twój tort i na ile ludzi był przewidziany???
czarnowodzianka - takie koronki robi się w taki sposób
osobiście baaaaardzo spodobało mi się robienie takich zdobień, więc pewnie nie będzie to ostatni tort w ten sposób dekorowany
Dzięki za podpowiedz
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.