czarnowodzianka
Member
- Lut 21, 2012
- 320
- 0
- 0
bumelka @ 18 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1304445asiulla ten Twój "brak weny" też jest twórczy.Torcik prosty ale bardzo przez to ładny i taki... ciepłyTe Twoje literki ...na wszystkich tortach...są perfekcyjne.![]()
Powiedz proszę jak uzyskałaś kolor obłożenia? Co i czym barwiłaś? Pozdrawiam
obkładałam masą barwioną brzoskwiniowym wiltona, tym żelowym.
dzięki dziewczyny za miłe słowa![]()
Hajastan @ 18 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1304745asiulka1984 czemu mi nie odpisujesz?
o kurde mole przegapiłam twój post
już ci piszę co i jak
ja lecę na gotowej masie pettinice z baklesa, kupuję ją przez internet w fabryce cukiernika po 113 zł za wiadro 5 kg
ponoć w agarcie we wrocławiu można kupić ją za 80-90 zł ale rzadko bywam we wrocku autem to nie wiem
asiulla1984 @ 18 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1304770o kurde mole przegapiłam twój post
już ci piszę co i jak
ja lecę na gotowej masie pettinice z baklesa, kupuję ją przez internet w fabryce cukiernika po 113 zł za wiadro 5 kg
ponoć w agarcie we wrocławiu można kupić ją za 80-90 zł ale rzadko bywam we wrocku autem to nie wiemAsiula a co tam ciekawego jest w tym agarcie?
Ballb @ 19 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1305008Hej Dziewczyny,
kiedys któras z Was wspominała, że gdzieś przy Hynka w Warszawie, można odebrac zakupy z PANu. nie moge tego znaleźćbędę wdzięczna za oświecenie co i jak![]()
PozdrawiamZamówic i odebrać można w Cechu Rzemiosł Cukierniczych przy ul. Lechickiej 14
miglietta @ 19 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1305392czy ktoś zna bajkę o niebieskim słoniu??
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.