Ballb
Member
- Wrz 29, 2011
- 111
- 0
- 0
vikisvp @ 19 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1305401Zamówic i odebrać można w Cechu Rzemiosł Cukierniczych przy ul. Lechickiej 14wielkie dzieki![]()
vikisvp @ 19 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1305401Zamówic i odebrać można w Cechu Rzemiosł Cukierniczych przy ul. Lechickiej 14wielkie dzieki![]()
Hajastan @ 20 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1305543Jaki najlepiej poleciłybyście przepis na biszkopt do tortu?, wczoraj chciałam wypróbować przepis Iwci https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=267, na początku rewelacja wyrósł piękniesprawdziłam wykałaczką był upieczony, ale po wystgnięciu opadł mi na środku,
a pod "skórką" biszkoptu był żadki jakby ktoś kogiel mogiel trochę wlał.![]()
Najprawdopodobniej na środku był nieupieczony. Mi się ze dwa razy zdarzyło takie coś i wiem, że po prostu za krótko był w piekarniku. Czasem lepiej trochę wierz mocniej zbrązowić niż za wcześnie wyjąc bo klapnie. Ja zawsze około 45- 50 min trzymam w tem ok170 i jest ok. To takie moje doświadczenia. Pozdrawiam
Hajastan @ 20 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1305543Jaki najlepiej poleciłybyście przepis na biszkopt do tortu?, wczoraj chciałam wypróbować przepis Iwci https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=267, na początku rewelacja wyrósł piękniesprawdziłam wykałaczką był upieczony, ale po wystgnięciu opadł mi na środku,
a pod "skórką" biszkoptu był żadki jakby ktoś kogiel mogiel trochę wlał.![]()
ja piekę ten Hichotki
15 min w 165 i 15 w 190. Zawsze się udaje.
Hajastan @ 20 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1305685Basię???????????????????????nien znam takiej mąki, a w jakim sklepie? Lidlu?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.