Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

docia

Member
Lis 11, 2007
142
0
0
Kupuje na ebay przez Paypal.Jak sie logowalam do ebay to podalam kraj,w ktorym mieszkam i pod kazda cena w funtach,dolarach pod spodem przelicza mi na euro.Teraz chce kupic wykrawaczke body w 3D i maty ze wzorkami.Te same przedmioty z Chin sa na aukcjach w innych krajach za wyzsza cene i czasami za przesylke wolaja wiecej niz sam przedmiot.

aneta1111

Member
Lut 7, 2012
98
0
0
Dziewczyny
nie wiem czy będzie nietaktem jak spytam o cenę waszych "dzieł"....zaczynam wchodzić w temat i nie wiem jak wycenić taki tort....wiem, że narazie idzie mi to wolno i nie mam wprawy tak jak Wy, ale ceny prądu, wody i robocizny to przeciez spory koszt.
Jeśli możecie mi coś zasugerować będę wdzięczna...
Jestem z regionu o wysokim bezrobociu i ludzie nie mają "za dużo" pieniędzy. Ale same wiecie ile CZASU potrzeba na taki tort...wyrobienie masy, biszkopty, ozdoby i serce włożone w pracę
icon_smile.gif

Jak widzę teraz Wasze dzieła z mnóstwem figurek i dekoracji to sama zastanawiam się ile bym zapłaciła za takie arcydzieła?

Będę wdzięczna za pomoc
icon_smile.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
powiedzcie mi bo na allegro można sobie sprawdzić przez komentarze, czy sprzedawca jest uczciwy i można u niego kupić, a jak sprawdzić na e-bay? żeby nie trafić źle
gruebel_2.gif

docia

Member
Lis 11, 2007
142
0
0
Hajastan przy kazdym profilu masz pozytywy w % im wiecej tym lepiej.Placac przez paypal niczym nie ryzykujesz.Raz zostalam oszukana i nie tylko ja, przy zakupie kitchenaid ale pieniadze zostaly zwrocone.

kamir

Member
Lut 23, 2012
33
0
0
aneta1111 @ 3 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1385774Dziewczyny
nie wiem czy będzie nietaktem jak spytam o cenę waszych "dzieł"....zaczynam wchodzić w temat i nie wiem jak wycenić taki tort....wiem, że narazie idzie mi to wolno i nie mam wprawy tak jak Wy, ale ceny prądu, wody i robocizny to przeciez spory koszt.
Jeśli możecie mi coś zasugerować będę wdzięczna...
Jestem z regionu o wysokim bezrobociu i ludzie nie mają "za dużo" pieniędzy. Ale same wiecie ile CZASU potrzeba na taki tort...wyrobienie masy, biszkopty, ozdoby i serce włożone w pracę
icon_smile.gif

Jak widzę teraz Wasze dzieła z mnóstwem figurek i dekoracji to sama zastanawiam się ile bym zapłaciła za takie arcydzieła?

Będę wdzięczna za pomoc
icon_smile.gif
też dołączam się do pytania: " jaką cenę bierzecie za swoje dzieła?"

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
Popełniłam torcik na roczek. Już wiem, że kijowe literki sobie kupiłam, muszę zainwestować w takie, które można odciskać a nie wycinać. 10 minut spędziłam nad każdą literką, a i tak nie są idealne. Podróbka misiaczków od Vanilki wyszła mi chyba niczego sobie. Ja przynajmniej jestem zadowolona. Czekam na szczere opinie i wskazówki co do "układu" tortu, za tydzień robię takie misiaki znowu dla mojej rocznej córeczki.
icon_smile.gif

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
elmagra, misiaczki śliczne. Co do literek, z czasem nabierzesz wprawy i same będą Ci wyskakiwać z linijki
icon_lol.gif

Asiula, perfekcja w każdym calu, jak zwykle zresztą
daumen.gif

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
ola_wroclaw @ 4 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1386203dziewczyny, jak używać wykrawaczek do liter? Kurcze, nie mogę sobie z tym poradzić!!! Czy masa ma trochę wyschnąć? nie wiem!
Tak, masa powinna być cienko rozwałkowana, odłożona, żeby nieco przeschła. Wówczas literka łatwo wyskoczy z wykrawaczki.
Jeżeli nie udaje Ci się w ten sposób, to na masie połóż folię spożywczą i przez folię wycinaj literki. To pewny sposób.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

kamir

Member
Lut 23, 2012
33
0
0
Koleżnki bardzo dziękuję za pomoc w znalezieniu tutorialu do leżącego kotka
icon_smile.gif

A oto efekt mojej pracy
icon_smile.gif

Załączniki

• tort_laptop_z_kotem.jpg
    tort_laptop_z_kotem.jpg
    1.3 MB · Wyświetleń: 0

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
Wszystkie torciki super... o asiulli to już nawet się nie chce pisać...ciagle ta sama perfekcja zwana przez autorkę '"wypocinami"
A oto mój już kiedyś pokazany ale wreszcie dostałam od jubilatki zdjęcia we właściwych kolorach a nie robione komórką.

IMG_7204.JPG IMG_7205.JPG

Załączniki

• IMG_7204.JPG
    IMG_7204.JPG
    107 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_7205.JPG
    IMG_7205.JPG
    69.3 KB · Wyświetleń: 0

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Ja tez potwierdzam opinię o Asiulli! Perfekcyjne torciara i tyle! Kamir i Bumelka wam też nie brakuje weny i talentu! Super torciaki. Ja tym razem dla samochodziarzy. Tym razem dla dziedzica forda

Załączniki

• IMG_5772.JPG
    IMG_5772.JPG
    308 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_5803.JPG
    IMG_5803.JPG
    175.4 KB · Wyświetleń: 0

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
Dziewczyny potrzebuję waszej pomocy, muszę ulepić syrenkę i nie mam głowy jak zacząć??a to moje autko

Załączniki

• 100_8832.JPG
    100_8832.JPG
    365 KB · Wyświetleń: 0

Goska8406

Member
Paź 4, 2011
66
0
0
Moje kolejne dwa torciki na 1 urodziny dla chłopczyka i dziewczynki.

Załączniki

• SAM_2549.JPG
    SAM_2549.JPG
    163.3 KB · Wyświetleń: 0
  • SAM_2561.JPG
    SAM_2561.JPG
    178.4 KB · Wyświetleń: 0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy