ola_wroclaw
Member
- Lis 20, 2012
- 496
- 0
- 0
asiulla1984 @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389169bumelka kupuję białą i na każdy kolor farbuję sama łącznie z czarnym i czerwonymWitam! A jakich używasz barwników w proszku czy żelu. Bo moja masa po dodaniu czrnego a trzeba dać dosyć dużo jest mało plastyczna i się kruszy.
masę robię sama
czarnowodzianka @ 13 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389734moja myszka Minnie
joanis @ 14 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389839przerobilam kilka zdjęć ale nie bardzo wiem czy się nadają i czy w ogóle przypominają Adele, nie bardzo jestem jej fanką więc same wiecie...mój napis jest z wykrawaczek :/ muszę jeszcze nad tym popracować, bo póki co więcej klnę niż to warte przy wycinaniu! Miałam nadzieję, że mi to ułatwi pracę, a póki co tylko więcej czasu spędzam przy torcie, ale wierzę, że w końcu załapię i polubimy się z wykrawaczką)))))![]()
Moim zdaniem najłatwiej będzie zrobić Adele z tego pierwszego zdjęcia i jest moim zdaniem podobna. Na kolejnych fotach jest taka jakby "rozmyta" na konturach, więc nie wiem jak to by wyglądało gdyby się tego efektu pozbyć i tylko wyciąć kontury.
Powodzonka![]()
adrijah @ 13 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389426uwierz mi, nie tylko klientwszyscy przeglądający kwejka itp strony wiedzą o co chodzi
to jedne z najpopularniejszych teraz memów.
A nie zażyczył sobie, żeby sam tort był tęczowy? w sensie każdy biszkopt w innym kolorze? bo na to też jest teraz szałTak tort mial byc teczowy,ale wytlumaczylam klientce,ze nie jest zbyt smaczny ,a bardziej pracochlonny,wiec bylby drozszy![]()
Dzieki dziewczyny![]()
ola_wroclaw @ 14 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389874kucyki pony poszukuje tutka!!!
najlepiej gdyby można było zrobić bez pisaków spożywczych bo nie posiadam!Ola tutek na koniki jest w temacie "krok po kroku"
tez myslę że z pierwszego bedzie najlepiej, zrobię więc czarny tort z bialą twarzą, będzie troszke inaczej niz ostatnio
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.