Iva @ 26 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1132859Joanno pomył świetny (jak każde zresztą Twoje dzieło) , ale pzrepraszam, ale przyznam sie, (ale ja to wogole obrzydliwa jestem), że nie zjadłabym go ze względu na plaster, bo ta strzykawka i tabletki są ok, ale plastry mnie obrzydzają.Ale plasterek nie był używany![]()
![]()
![]()
![]()
Pscolki jak dostojnie to zabrzmiało "dla królowej matki", fajnie, napewno będzie szczęśliwa.
jaasmina @ 26 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1132878Jo_anno, taki ładny ,że ja bym tam wszystko zjadła
Pomysł pierwotny to miałam taki, że w związku z moją operacją na nosie to zrobię im taki wielki nos z tamponadą w środkuale zrezygnowałam ze względu na możliwą wrażliwość niektórych![]()
![]()
![]()
alipek @ 26 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1132951Joanno!!! Śłiczny!!!! Ciekawe czy w gronie sióstr pielęgniarek jest jakiś facet!!!!! Bo w tej fiolce z tabletkami są i TE NIEBIESKIE!!!!!Pewnie się na nie rzucą faceci!! Cha, cha......CUDO!!!!
Byli, byli, a pielęgniarki złapały tort i pognały z nim do ordynatora. Bo na oddziale nikt jeszcze czegoś takiego nie widział. U nas takie cukiernicze ( i nie tylko) zad.pie jest![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.