Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
ten okragly piekny jest! ten kwadratowy tez..ale ten okragly bardziej mnie ujal
icon_biggrin.gif

delicious

Member
Lut 26, 2011
83
0
0
A mnie bardzo podoba się ta księga. Zawsze mnie zastanawiało, jak to się robi, że ta dekoracja drukowana (opłatkowa) tak idealnie przylega do wygiętego tortu. Czy ją trzeba czymś zwilżyć? A może gorącym powietrzem z suszarki powyginać?
Oczywiście to bzdury-te co tu wypisuję, ale... STANLEY możesz mi zdradzić tajemnicę tych przyległości?

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Stanley bardzo ładne sa te komunijne
daumen.gif

A ja jutro jadę do poradni laryngologiczneh na zdjęcie szwów. A że w tym samym budynku mieści się oddział na którym leżałam, odwiedzę przesympatyczne pielęgniarki, no i z czym innym mogłabym tam zawitac jak nie z tym:
icon_mrgreen.gif

IMG_0203.JPG

Załączniki

• IMG_0203.JPG
    IMG_0203.JPG
    149.3 KB · Wyświetleń: 0

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,428
1
0
Joanno pomył świetny (jak każde zresztą Twoje dzieło) , ale pzrepraszam, ale przyznam sie, (ale ja to wogole obrzydliwa jestem), że nie zjadłabym go ze względu na plaster, bo ta strzykawka i tabletki są ok, ale plastry mnie obrzydzają.

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Iva @ 26 May 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1132859Joanno pomył świetny (jak każde zresztą Twoje dzieło) , ale pzrepraszam, ale przyznam sie, (ale ja to wogole obrzydliwa jestem), że nie zjadłabym go ze względu na plaster, bo ta strzykawka i tabletki są ok, ale plastry mnie obrzydzają.
Ale plasterek nie był używany
fiesgrins.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

Pscolki jak dostojnie to zabrzmiało "dla królowej matki", fajnie, napewno będzie szczęśliwa.

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Joanno!!! Śłiczny!!!! Ciekawe czy w gronie sióstr pielęgniarek jest jakiś facet!!!!! Bo w tej fiolce z tabletkami są i TE NIEBIESKIE!!!!!
icon_lol.gif
Pewnie się na nie rzucą faceci!! Cha, cha......CUDO!!!!

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
alipek @ 26 May 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1132951Joanno!!! Śłiczny!!!! Ciekawe czy w gronie sióstr pielęgniarek jest jakiś facet!!!!! Bo w tej fiolce z tabletkami są i TE NIEBIESKIE!!!!!
icon_lol.gif
Pewnie się na nie rzucą faceci!! Cha, cha......CUDO!!!!
Byli, byli, a pielęgniarki złapały tort i pognały z nim do ordynatora. Bo na oddziale nikt jeszcze czegoś takiego nie widział. U nas takie cukiernicze ( i nie tylko) zad.pie jest
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy