h-elen @ 10 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451197... i jeszcze rodzina nadąsana, że się dla niej nie ma czasu
Mania to bardzo delikatne okreslenie...![]()
Jaka rodzina ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zapomniałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator:
h-elen @ 10 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451197... i jeszcze rodzina nadąsana, że się dla niej nie ma czasu
Mania to bardzo delikatne okreslenie...![]()
Jaka rodzina ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zapomniałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sylkag66 @ 9 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451152Tak wygląda opakowanie, a po drugiej stronie pisze jak używać tej formy
Lubię kupować u tego allegrowicza![]()
sylkag66 @ 9 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451171Ja ten laptop malowałam barwnikiem z wodą i odrobiną wódki- szerokim pędzelkiem.Laptop rewelka.... A jak zrobiłaś ekran w tym laptopie![]()
kiniaaa @ 10 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451292JAM ja już chwaliłam w ozdobach
hihihihi dzięki![]()
![]()
jakie to subtelne![]()
![]()
serio dziękuje bardzotylko tak fajnie sie to przeczytało![]()
![]()
JAM @ 10 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451296hihihihi dzięki![]()
![]()
jakie to subtelne![]()
![]()
serio dziękuje bardzotylko tak fajnie sie to przeczytało![]()
![]()
i różyczki też cudne!![]()
JAM @ 10 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451291pokaze z czym walczyłam wczoraj , strasznie mnie boli zadekto tylko marna część kolekcji. 12 godzin lepienia można oszaleć![]()
![]()
kwiaty są mniej więcej............ duże!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buhahahaha
około15-18cm stoją na tortownicy 32cm
jeden kwiatek=jeden tort , oszczędność![]()
![]()
![]()
ale kwiatek super
sylkag66 @ 9 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451171Ja ten laptop malowałam barwnikiem z wodą i odrobiną wódki- szerokim pędzelkiem.Laptop super jeszcze dziś wyprubuje ten sposób ,bo tort na przyszły tydzień
ola_wroclaw dlaczego nie można farbować ,można tylko pochłania mnustwo barwnika i w moim przypadku przeważnie się kruszy tracac plastyczność .
Co do czerwieni to są dwa rodzaje czarny(przy zarabianiu wychodzi popiel,grafit) i czerń absolutna (najpierw czarna zieleń ) "
JAM kiedy organizujesz jakieś kursy bo ja też chcę tak umieć![]()
kiniaaa @ 10 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451380bo ja się do Nich nie umywam i nie wkleiłam jeszcze![]()
![]()
Czyli ja też nie powinnam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.