jola33 @ 7 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1472387Ja do biszkoptu (zamiast mąki ziemniaczanej) dodaję zawsze budyń- waniliowy lub czekoladowy też wychodzi superBudyń także zawiera skrobię ziemniaczaną.
h-elen @ 7 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1472323Judyta, kadarma, ładne torty zmontowałyście![]()
lambethka, jak zwykle mistrzostwo! Już ten mógłby być tortem konkursowym.
Trzymam kciuki za dobrą lokatę, nowe kontakty i doświadczenia
nie bede dziekowac - zeby nie zapeszyc. Jestem do tylu z robota, a w piatek juz ruszamy stressss...
dzis dziubie do skutku -na dodatek pogoda nie sprzyja i wilgotno jest -masa cierpi, ja cierpie.![]()
Jo_anna1 @ 7 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1472464Budyń także zawiera skrobię ziemniaczaną.Tak wiem że budyń zawiera skrobię chodziło mi raczej o to że dodaje więcej smaku i aromatu![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.