h-elen @ 9 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1479039Mam mało barwników i cielisty uzyskuję z ociupinki różowego + ociupinka brązowego(żelowe).
Dziękuję![]()
kajastama @ 9 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1479015Kolejne pytaniew jaki sbosób barwicie np twarz lub elementy ciała? Jakiem barwnikiem? Czy wilton ivory ecru cielisty będzie dobry??
ja dokładnie tym co piszesz
Jo_anna1 @ 9 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1479137I jeszcze reklama tarczy szlifierskiej.... znowu zapomniałam jakiej firmy![]()
I mój pierwszy tort z opłatkiemŚliczne torciki a kokardy mmmmm ja nie mam do nich rękiwidze opłatek na masie położony czy czymś wysmarowane pod nim?
kajastama @ 7 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1478529Kochane torciarki mam jedno pytanie. Jestem teraz na urlopie macierzyńskim z dwójką makluchów. Za 5 m-cy powinnam wrócić do pracyktórej zresztą niecierpię i co najgorsze nie będzie mnie całymi dniami. Zwsze lubiłampiec ciasta a teraz piekę torty i uczę się stylu z lukrem. Chcialabym się tym zająć na poważnie czyli otworzyć firmę itd. Czy Wsze wypiewki to tylko przyjemność czy praca zarobkowa?? Jeśli tak to proszę powiedzci mi czy jest zainteresowanie i czy warto?? Dziękuję za odpowiedz
Kajastama ja niedawno zadawałam bardzo podobne pytanie lecz też nie uzyskałam na nie odpowiedzi ...
Judyta050 @ 10 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1479176Kajastama ja niedawno zadawałam bardzo podobne pytanie lecz też nie uzyskałam na nie odpowiedzi ...gdyby w polsce nie istniał sanepid ze swoimi durnymi wymogami to każda by robiła legalnie a tak to się nie łudźmy...
asiulla1984 @ 10 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1479178gdyby w polsce nie istniał sanepid ze swoimi durnymi wymogami to każda by robiła legalnie a tak to się nie łudźmy...Masz rację ale już wstępnie rozmawialam z sanepidem i moze sie to udaczobaczymy
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.