Vanilka
Member
- Sie 9, 2010
- 546
- 0
- 0
Asiulla śliczne torty (bo jakież mogły by być inne) a rybka faktycznie pierwsza klasa

bumelka @ 3 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1477607Vanilko Twoja piwonia jest z wykrawaczki czy masz na nią jakiś inny sposób?Na piwonię wycinam wykrawaczką serduszka później lekko je przycinam z szerokości, wykrawaczką falbanką wycinam górę i faluję narzędziem kulkowym.
kajastama @ 3 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1477606Dziękujęa jeszcze jedno pytanie - przekladam tort masa i zostawiam na noc namaczając wierz np: wodą z cytryną, na drugi dzien klade masę maslana i na to lukier, tylko że masa maslana za bardzo nie chce się rozsmarowac na namoczonym biszkopcie. Czy ja robię coś \źle? czy może mam za malo ubita mase maslana??
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: