Słodka Kraina
Member
- Paź 11, 2013
- 2
- 0
- 0
Jo_anna1 - własnie taki efekt w zamysle chciałam uzyskać, ale nie miałam pomysłu czym te pręty potraktować, aby się ładnie wyróżniały, ale zarazem nie zepsuły charakteru tortu... Posiadałam tylko perłowy barwnik pyłoy i nim tę klatkę pomalowałam i ptaszki, które siedziały na takiej perłowej gałęzi, jednak olałabym jakiś delikatny srenrny kolor... Nażywo odróżniała sie ta klatka i było widac,że jest inna od pozostałej częsci tortu, a zdjęcie tego nie oddaje.
Maz powiedział,że smakował jeszcze lepiej niż wyglądał (chociaz tyle)
Pozostaje mi bardziej się przyłozyć, aby za tydzień wyglądał bardziej okazale...
Stąd moje pytanie - czym mogłabym przyciemnić te pręciki w klatce, aby były np.srebrne, co moge dodac do tego barwnika?( niby kupowałam go jako srebrny, jednak wychodzi taki blady perłowy... może zmieszać czarny barwnik z białym i dodać właśnie ten perłowy i tak pomalować po wierzchu?
Przyznam,że często podczytuję Wasze porady, ale na podobne pytanie chyba nie trafiłam...
Maz powiedział,że smakował jeszcze lepiej niż wyglądał (chociaz tyle)

Pozostaje mi bardziej się przyłozyć, aby za tydzień wyglądał bardziej okazale...
Stąd moje pytanie - czym mogłabym przyciemnić te pręciki w klatce, aby były np.srebrne, co moge dodac do tego barwnika?( niby kupowałam go jako srebrny, jednak wychodzi taki blady perłowy... może zmieszać czarny barwnik z białym i dodać właśnie ten perłowy i tak pomalować po wierzchu?
Przyznam,że często podczytuję Wasze porady, ale na podobne pytanie chyba nie trafiłam...