czarnowodzianka
Member
- Lut 21, 2012
- 320
- 0
- 0
Marta12 @ 25 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1482668Pytanie do Vanilki jak Ty kobieto to robisz że masz takie śliczne ranciki na tortach?Biszkopt oczywiście obracam "do góry nogami", ranty już są w miarę proste, a resztę wyrónuję masą maślaną![]()
kajastama @ 25 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1482677Vanilka śliczny konik pony, czy możesz mi napisać jak rysowałaś kontury?? wyjkałaczką pendzelkiem?? Bo są idealne
Pokaż załącznik 86198Kontury wyciskałam z masy cukrowej z pistoletu do masy cukrowej przez najmniejszy otwór![]()
Justee @ 25 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1482848dawno mnie nie było na forum..ale najważniejsze,że Wy nadal tutaj wszystkie jesteście![]()
mam pytanie-czy macie jakieś pomysły na śmieszne hasło na tort dla 18-sto latka,tort będzie w kształcie umięśnionej męskiej klatki piersiowej-taki zażyczyła sobie klientka.. nie mam pomysłu,a nie wiem gdzie to szukać..proszę o pomoc!![]()
Jako osiemnastolatek to zdecydowanie wolałabym kobiecą klatkę![]()
Napis Asiulli świetny ale właśnie na kobiecą mi bardziej pasuje![]()
kadarma @ 26 Nov 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1483041Judyto, podrzuć mi proszę słowną instrukcję na Twojego czołga. W jednej blaszcze ciasto, czy więcej, z ilu jaj, ile ważył, albo na ile osób miał być? No i lufa - rurka waflowa, paluszek, czy coś innego?Kadarma czołgf robiłam ze zdjęcia to była kwadratowa forma 24cm na taką blaszkę robię z 8 jaj i był a około 15 osóblufa była z masy robiona ,a wśrodku patyczek do szaszłyków.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.