kadarma @ 26 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1512938Kajastama, jesteś zbyt krytyczna wobec siebie. Torciki świetne. Zawsze coś nam się nie podoba, a wszyscy wokół się zachwycają. Najważniejsze nic nie mówić. Tu sprawdza się przysłowie: "głupi się nie pozna, mądry nic nie powie".Dziękujęod razu się uśmiecham
![]()
mamaKrzysia @ 26 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1512978domyślam sięa to futerko to chyba nie z masy cukrowej? posiadasz taką tylkę do tego, czy jakimś innym sposobem osiągnęłas taki efekt? słyszałam, ze wyciskaczką do czosnku można...
z masypraską do ziemniaków
![]()
pychotka12 @ 26 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1512997futrzak extra!!!
na co przyklejałaś futerko? bezpośrednio na masę maślaną?
pytam bo mam do zrobienia pieska , chociaż mam nadzieję że się kobieta rozmyśli.ja najpierw całość obłożyłam masą i na to przyklejałam, zaczynając od samej góry
dzasti0019 @ 27 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1513090mam pytanie czy mozna dac inna margaryne niz planta do masy cukrowej?można pod warunkiem, że nie robisz białego koloru,
planta dlatego że jest biała a nie żółta. inne po prostu przebarwiają i biały nie jest już do końca taki biały.
Ja czasami jak mam kolory to daję Kasię.
pychotka12 @ 27 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1513296świnki w błocie
ja kiedyś korzystałam z tego
http://www.tipy.pl/artykul_17052,jak-zrobi...i-w-blocie.htmlBardzo fajne, tylko nie o to mi chodzi, robię lukrowy tort i na małym kawałku ma być kilka świnek w błocie. Zastanawiam się czy nic się nie stanie lukrowi gdy na niego wyleję trochę roztopionej czekolady aby wsadzić w nie świnki.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.