Elzunia @ 10 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528111Mnie sie podoba, jak dla mnie jest super. A komu sie nie spodobal mamie czy dziecku?no oczywiscie ze mamie dziecka nie bylo przy odbiorze ona sobie wyobrazala go inaczej i z niewesola mina zabrala do auta..pewnie chciala zywego smerfa tylko ja nie zaczailam
![]()
pychotka12 @ 10 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528126Obydwa torty śliczne i dopracowane.
A to , że się komuś nie podobał to jego pech.
Nie którym po prostu się nie dogodzi.
A ten tort samochodzik jaki był duży , bo mam na piątek zrobić na 10 osób ,
i tak nie bardzo wiem jaki duży zrobić.tort wazyl 3,2 kg mysle ze spokojnie 2,5-3 kg na 9 osob starczy ten moj byl na 8 dzieci i 8 doroslych i nie narzekali ze zbraklo ale ja nie mam za duzego doswiadczenia z ilosciami zawsze robie na oko![]()
Jasminum @ 10 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528026Goma swietna serwetka a sam torcik cudny.. a truskawki na czekolade do serwetki mocowalas?? Wzor na serwetce jak zrobilas bom ciekawa
Jasminum, dziękuję![]()
Truskawki mocowałam na czekoladę tak jak mi tu dziewczyny podpowiedziały.
Ale truskawki tylko w całości.
Zrobiłam wcześniej próbę z przekrojonymi na połówki i niestety mimo wysuszenia na serwetce papierowej i tak czekolada i masa płynęły.
A wzór to odciśnieta serwetka, robiona przez moją Babcię na szydełku i do tego wykrochmalona - świetnie sie odciskało![]()
A dół serwetki ma wycięte kwiatuszki wykrawaczką
miu-miu @ 10 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528100dodam tylko ze tort smerf sie nie spodobałtroche mi smutno bo bardzo sie starałam...ech...
Miu-miu, piękny ten smerf. Ludzie nieraz sami nie wiedzą co chcą a potem sie nie podoba.
Tort dopracowany, po prostu super.
A ja własnie zastanawiam sie co zrobić córce na 3 urodzinki, i chyba sprobuje takiego smerfa![]()
Justee @ 12 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528594...
dziewczyny czy któraś z Was ma może tutka jak zrobić samolot Dusty?proszę o pomoc!!
Mam coś TAKIEGO . Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam. Zawsze to coś.
BeataSz @ 12 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528600Smerf rzeczywiście śliczny, bardzo starannie go zrobiłaś, a ta pani, to pewnie sobie wyobrażała, że zrobisz w kształcie smerfa, takiego 3D, żeby był jak prawdziwy...no bo innego wytłumaczenia na jej niezadowolenie nie widzę.No tak chyba o to jej chodziło....wszyscy chca 3D....ech...podeszlam do tego że to rodzaj trudnego klienta![]()
bumelka @ 12 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528657Mam coś TAKIEGO . Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam. Zawsze to coś.dziekuje bardzo![]()
Demolka @ 17 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1529523Pychotka możesz napisa jak zazywa się czcionka którą wykrawasz literki? bardzo mi się podoba i teraz poluję na taką![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.