kadarma @ 15 Aug 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1612162Już mówię. Drukuję z neta kolorowankę, która mnie interesuje, w lustrzanym odbiciu. Wkładam w foliową koszulkę. Rozpuszczam w kąpieli wodnej 1/3 gorzkiej czekolady, przelewam w pergaminowy rożek i heja po konturach. Następnie koszulka ląduje w lodówce. Gdy zastygnie czekolada, wyjmuję delikatnie rysunek, a koszulkę z czekoladowymi konturami przerzucam do góry nogami na posmarowany cieniutko kremem tort. A dalej to już zabawa w "dziubdzianie".Niby banalne, a sama w życiu bym na to nie wpadła. Dzięki za pouczenie![]()
bumelka @ 16 Aug 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1612180Moje kochane. Nawiązując do wątków wyżej muszę powiedzieć, że też tu wpadam aby podziwiać Wasze torty. Sama ubolewam nad tym że jest nas tak mało. Ja niestety musiałam ograniczyć, a właściwie obecnie całkiem zrezygnować z tortowania. A zamówień trochę bym miała i to tych ambitnych.Niestety choruję i teraz muszę dojść do sił. Jestem z Wami zawsze myślami. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. I mam nadzieję,że się jeszcze "spotkamy"
W takim razie zdrowiej nam Bumelko. Czekamy na Twoje dzieła!![]()
![]()
![]()
bumelka @ 16 Aug 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1612180Moje kochane. Nawiązując do wątków wyżej muszę powiedzieć, że też tu wpadam aby podziwiać Wasze torty. Sama ubolewam nad tym że jest nas tak mało. Ja niestety musiałam ograniczyć, a właściwie obecnie całkiem zrezygnować z tortowania. A zamówień trochę bym miała i to tych ambitnych.Niestety choruję i teraz muszę dojść do sił. Jestem z Wami zawsze myślami. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. I mam nadzieję,że się jeszcze "spotkamy"
Wracaj do zdrowia i do tortowaania. Znam ten ból, bo gdy byłam po operacji w zeszłym roku, wtedy miałam mnóstwo telefonów z zamówieniami. Nie przejmuj się niczym - zdrowie najważniejsze. Trzymaj się cieplutko.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.