BeataSz
Member
- Wrz 23, 2004
- 10,244
- 3
- 38
batoja @ 24 Sep 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1613753Dziewczyny, czy któraś z was robiła kiedyś tort w kształcie piłki do siatkówki (chodzi o połowę piłki)...w jaki sposób najlepiej okładać taki tort? Czy najpierw w całości jednym kolorem masy i potem naklejać te charakterystyczne paski, czy od razu układać wykrojone paski na powierzchni tortu? I czy któraś ma jakiś fajne sprawdzony przepis na krem migdałowy? Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi.Ja najpierw obkładałam cały tort, później przykładałam szablon , wycinałam kolor i w to miejsce wkładałam dany kolor. Jeśli chodzi o krem migdałowy , to robiłam jedynie z bitej śmietany, mascarpone i zmielonych migdałów. Powodzenia
batoja @ 24 Sep 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1613753Dziewczyny, czy któraś z was robiła kiedyś tort w kształcie piłki do siatkówki (chodzi o połowę piłki)...w jaki sposób najlepiej okładać taki tort? Czy najpierw w całości jednym kolorem masy i potem naklejać te charakterystyczne paski, czy od razu układać wykrojone paski na powierzchni tortu? I czy któraś ma jakiś fajne sprawdzony przepis na krem migdałowy? Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi.Znalazłam taki przepis na tort migdałowy,sama jego nie robilam
http://mojepasjekrakow.blogspot.is/2016/02...-czekolada.html
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.