Evenstar_Arwen
Member
- Cze 30, 2010
- 54
- 0
- 0
Evenstar_Arwen @ 3 Mar 2011 napisał:
Monsai @ 4 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100310a jak zrobiłaś te malusie? miałaś jakies wykrawaczki do nich? Śliczne
te malusie wykrawalam malutka foremka z pofalowanymi brzegami, a jak robilam wglebienia to naciskalam mocniej i sie platki rozciagaly bardziej na zewnatrz. Wglebienia swietnie wychodza wykalaczka, a srodek mozna uwypuklic trzymajac kwiatek na palcach dloni i koncowka drewnianej lopatki troche pougniatac![]()
dziekuje za komplementy![]()
lambethka @ 4 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100409te malusie wykrawalam malutka foremka z pofalowanymi brzegami, a jak robilam wglebienia to naciskalam mocniej i sie platki rozciagaly bardziej na zewnatrz. Wglebienia swietnie wychodza wykalaczka, a srodek mozna uwypuklic trzymajac kwiatek na palcach dloni i koncowka drewnianej lopatki troche pougniatac![]()
dziekuje za komplementy
dziekuję![]()
lambethka @ 3 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100270a cycuszki jak powstaly?
Upiekłam biszkopt w takiej malutkiej tortownicy i podzieliłam na dwa placki. Wyłożyłam nimi metalowe miseczki, w środku posmarowałam masą i wylałam tężejącą galaretkę. jak już galaretka zastygła to kładłam na "część właściwą" tortu
Lambethka pięknie ci wyszły tek kalie!
Evenstar_Arwen @ 4 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100462Upiekłam biszkopt w takiej malutkiej tortownicy i podzieliłam na dwa placki. Wyłożyłam nimi metalowe miseczki, w środku posmarowałam masą i wylałam tężejącą galaretkę. jak już galaretka zastygła to kładłam na "część właściwą" tortu
Lambethka pięknie ci wyszły tek kalie!dziekuje![]()
musze koniecznie wyprobowac ten sposob na cycuszkimezus na pewno sie ucieszy hihihi jak mu taki deser zaserwuje![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.