asiulla1984
Member
- Lip 27, 2011
- 607
- 0
- 0
lambethka @ 4 Aug 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1160759Stanley - przepiekne kwiaty! robione osobiscie? z ktorych wykrawaczek korzystasz? bo efekt koncowy wspanialy!róże robie bez wykrawaczek natomiast stokrotki wykrawaczka do gerberow![]()
asiulla1984 @ 5 Aug 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1161147dziewczyny a czym robicie takie ładne ząbki na brzegach u góry?szczypcami, o takimi http://www.tortownia.pl/produkty.php?searc...&sz_marka=0
lambethka @ 6 Aug 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1161309ah Joanno - wspaniale! ciesze sie, ze podalas tez strone stelazy. Ja napisalam do kilku firm bo tez chce miec taki ladny, metalowy i do tej pory mialam ceny kolo 1000 zl podane. A te z linku od Ciebie sa o wiele tansze.Myślę, że nikt nie będzie mi miał za złe podania namiarów na tego sprzedawcęChyba że jego konkurencja![]()
![]()
też od dłuższego czasu szukałam czegoś i nie bardzo mogłam się zdecydować, bo to brzydkie, to cena za wysoka, Ten sprzedawca jest przesympatyczny dzięki jego uprzejmości w trzypoziomowym stelażu mam wymienne mocowania na okrągłe i kwadratowe talerze i baaaardzo jestem zadowolona z tego. Robota solidna i jak zaczęłam wypytywać o szczegóły np. czyszczenia przed malowaniem, samego rodzaju malowania to pan rzeczowo i konkretnie tłumaczył. Możesz też troszeczkę negocjować cenę![]()
o.baby06 @ 6 Aug 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1161471A ja jeszcze mam pytanie o dekoracje z masy cukrowej. Wiem, że można je zrobić wcześniej, ale ile dni wcześniej i gdzie je wtedy przechowywać? Chodzi mi np. o kwiatki.Trudno mi powiedzieć jak długo można przechowywać gotowe ozdoby, ponieważ nigdy nie mam czasu na przygotowanie zapasów.Średnio ozdoby leżą u mnie ok. 2 tygodnie. Po wysuszeniu układam je do zamykanych pojemników wyłożonych ręcznikiem papierowym i przechowuję w suchym pomieszczeniu. Nie mogę patrzeć jak leżą tak nie zabezpieczone i narażone są na kontakt z różnymi czynnikami zewnętrznymi(ale to moje fobie![]()
). Mam jedna ozdobe która przeleżała u mnie juz od...
października, jest to zezowaty prototyp wędkarza, czuje się całkiem dobrze, ząb czasu go nie ruszył ale nie dla oka ludzkiego ten twór i już nie do konsumpacji![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.