illy @ 18 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1182801No tak nie bylo mnie jakies 2 miesiace i teraz nie moge nadrobic. Pieknosci napieklyscie dziewczyny, naprawde. Ja nie milam wielu okazji do tortowania, ale ze dwa sie znalazly:![]()
Na zyczenie siostry, 18tkowy dla jej kolezanki, jak by co to prosze moderatora o usuniecie tego zdjecia....bo nie wiem czy takie wolno:
[
Jo_anna1 @ 18 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1182845A ja skończyłam właśnie kolejny "dinożarłowy"jak zwykle dzieło sztuki![]()
miglietta @ 18 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1183147fantastycznie - staram się jak mogę. już dzisiaj wstałam trochę z łóżka i korciło mnie robienie ozdób, ale mam ,, nadzorcę,, i nie pozwolił mi
I bardzo dobrze, jak sie nie ma swojego rozumku, to trzeba mieć nadzorcę![]()
Mówię z doświadczenia, mnie też nigdy nic nie jest, aż po czterech dniach chodzenia do pracy z gorączką 40 stopni, zasłabnę.
Pilnuj sie dziewczyno, teraz sie oszczędzaj a potem jak ruszysz z kopyta, to nie nadążymy oglądać.
Zawsze jest jeszcze forum![]()
Jo_anna1 @ 18 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1182992Illy jednak okazał się za skąpo odziany niestety
No coz, a tak sie staralam![]()
Musze powiedziec, ze wszyscy zaproszeni na impreze urodzinowa byli zachwyceni co mnie bardzo ucieszylo. Moje "dzielo" mozna zobaczyc na FB jesli ktos chce zobaczyc![]()
illy @ 21 Sep 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1184203Devillwoman to niezly mialas maraton, ale efekt sliczny, wszystkie torciki przepiekne
nooo... umisz(w sensie potrafisz)![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.