Jo_anna1
Member
- Lip 9, 2009
- 3,219
- 0
- 0
Miglietto- sandałek galówka - wyjściówka

asiulla1984 @ 31 Oct 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1204705jakie trampki super!!!cały czas się zastanawiam czy przeciągacie masę przez dziurki na sznurówki czy nie hehe
JUż dawno chciałam te trampeczki zrobić, tak mnie intrygowały. Teraz będąc na zwolnieniu, choć rzeczywiście na zwolnionych obrotach jestem ( z wekendu wszystko odwołałam) pomalutku eksperymentuję.
A sznurówki nie są przeciąganeteż kiedyś nad tym się zastanawiałam. Jak masz dziurki to tylko końcówki wkładasz i przyklejasz. Ładnie się maskuje.![]()
miglietta @ 31 Oct 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1204719Joanno - śliczny torcik.
i wracaj szybko do formy. czekamy na Twoje cudeńka
Dziękuję![]()
Dziewczyny nie lekceważcie grypy
Przebyta grypa skutkowała zapaleniem mięśnia sercowego, całe szczęście, że trafiłam do szpitala w początkowej fazie( a swoją drogą tak myślę jaka jest ta zaawansowana bo już w początkowej czułam się fatalnie) Teraz przez kilka tygodni zabroniony mam wysiłek fizyczny, nawet bez zakazu i tak czuję jakby siły mnie opuściły a po wejściu na półpiętro to mam wrażenie, że serce mi wyskoczy.