Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Sylkag że tak powiem ładnie Ci dzieciątko wyszło
daumen.gif
icon_mrgreen.gif

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Megi i Joanna MISTRZOSTWO!!! Pozostałe też CUDEŃKA!!! Joanno mnie też intryguje ta perkusja. Jak ty tą pustke w środku zamknęłaś?????? Miały być relacje foto!!!! Jesteś wielka!!!!!

Megi428

Member
Gru 26, 2010
439
0
0
Dzięki dziewczyny
icon_smile.gif

Masę lecę pędzelkiem z wodą - zwykłą wodą i tak się błyska - nie wiem czemu ale lubie takie błyszczące torty
icon_smile.gif

Sylka na dzieciątko to chyba Asiula linka wrzucała - nieźle ci wyszło
icon_smile.gif

Dziewczyny padam na r...a a jutro jeszcze 3 torty musze szkończyć - istny za...ob w ten weckend mam
icon_smile.gif

granola

Member
Lis 12, 2007
304
0
0
jakie cudniaste torty a ten ze zwierzetami morskimi rewelacja, moim dziewczynom bardzo sie spodobal
jednak te z masy cukrowej sa duzo bardziej wdzieczne niz te z bitej smietany ale glownie chca ze smietany lacznie z moja rodzina

Ostatnią edycję dokonał moderator:

asiulla1984

Member
Lip 27, 2011
607
0
0

lusia74

Member
Lut 17, 2011
167
0
0
Dziewczyny cudowne te Wasze torty. Perkusja perfekcyjna , dzidziuś idelane , morski cudo i wogóle wszysckie sświetne.Ja po zakupie nowych barwników oczywiście musiałam sprawdzić kolory i są boskie . Najbardziej jestem zadowolona z bordowego i czarnego kolor super i masa się nie rozwala
icon_smile.gif
. To efekt dziergania weekendowego.

Załączniki

• PB260001m.JPG
    PB260001m.JPG
    27.9 KB · Wyświetleń: 0
  • PB260002m.JPG
    PB260002m.JPG
    30.7 KB · Wyświetleń: 0
  • PB260007m.JPG
    PB260007m.JPG
    27.6 KB · Wyświetleń: 0
  • PB270023m.JPG
    PB270023m.JPG
    40.9 KB · Wyświetleń: 0
  • PB270029m.JPG
    PB270029m.JPG
    40.1 KB · Wyświetleń: 0
  • PB260009m.JPG
    PB260009m.JPG
    34.9 KB · Wyświetleń: 0

Megi428

Member
Gru 26, 2010
439
0
0
Aśka fajne to to zielone
icon_smile.gif

A to moje ostatnie na ten weckend - rocznicowy łączony masa z bita - góra jest przykryta masa a boki bitą wykończone
Auto__1.jpg Miki.jpg
obr_czki.jpg obr_czki__2.jpg

Załączniki

• Auto__1.jpg
    Auto__1.jpg
    99.4 KB · Wyświetleń: 0
  • Miki.jpg
    Miki.jpg
    96 KB · Wyświetleń: 0
  • obr_czki.jpg
    obr_czki.jpg
    86.5 KB · Wyświetleń: 0
  • obr_czki__2.jpg
    obr_czki__2.jpg
    96.3 KB · Wyświetleń: 0

asiulla1984

Member
Lip 27, 2011
607
0
0
lusia74 @ 27 Nov 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1220022Dziewczyny cudowne te Wasze torty. Perkusja perfekcyjna , dzidziuś idelane , morski cudo i wogóle wszysckie sświetne.Ja po zakupie nowych barwników oczywiście musiałam sprawdzić kolory i są boskie . Najbardziej jestem zadowolona z bordowego i czarnego kolor super i masa się nie rozwala
icon_smile.gif
. To efekt dziergania weekendowego.
no no rewelacja! a co to za barwniki? zdradź sekret
icon_smile.gif

Megi cuda jak zawsze

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
Dziewczyny poszalalyscie!! az kompleksow dostalam noo..
ja cos ostatnio mam problem z estetyka tych moich tortow
cry_1.gif
zmeczenie czy co..?
Ale wklejam - niech idzie pod opinie publiczna.
icon_rolleyes.gif

Załączniki

• mickey1maly.jpg
    mickey1maly.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 0
  • czolg1maly.jpg
    czolg1maly.jpg
    36.6 KB · Wyświetleń: 0

Roman

Member
Sty 11, 2010
1,528
0
0
Wspaniale torty!!!
anbetung.gif

lusia74

Member
Lut 17, 2011
167
0
0
Łoże pieknie dopracowane, pomysł z pralką superancki chyba sobie taki na urodziny w przyszłym roku zrobie :D. Lambethka przepraszam Cię bardzo ale co chcesz od swoich tortów? Czołg idealny a myszka też extra, ( jest z masy czy ciasta?). Megi super produkcja. Barwniki kupiłam tu http://allegro.pl/barwniki-spozywcze-19k-w....html?source=oo co prawda ta ukcja zakończona ale ma wiele innych są też złote i srebrne barwniki ( złotym malowałam obrączki na ślubnym) i za tą samą cenę co normalne barwniki w tej samej wadze.
Soniu kolarz jest zrobiony tak jak i buzz astral tyle ze z 1 warstwy czyli drukujemy obrazek wsadzamy w koszulke od dokumentów i odrysowujemy kontury mazakiem potem na rozwałkowanej masie kładziesz rysunek na koszulce malowaniem do góry! i wykaładzka odrysowuję a potem wycinam proste a to obrazek.

Załączniki

• 1873_rowerzysta.jpg
    1873_rowerzysta.jpg
    10.7 KB · Wyświetleń: 0

zahir2006

Member
Sie 24, 2010
99
0
0
lusia74 @ 28 Nov 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1220356Łoże pieknie dopracowane, pomysł z pralką superancki chyba sobie taki na urodziny w przyszłym roku zrobie :D. Lambethka przepraszam Cię bardzo ale co chcesz od swoich tortów? Czołg idealny a myszka też extra, ( jest z masy czy ciasta?). Megi super produkcja. Barwniki kupiłam tu http://allegro.pl/barwniki-spozywcze-19k-w....html?source=oo co prawda ta ukcja zakończona ale ma wiele innych są też złote i srebrne barwniki ( złotym malowałam obrączki na ślubnym) i za tą samą cenę co normalne barwniki w tej samej wadze.
Soniu kolarz jest zrobiony tak jak i buzz astral tyle ze z 1 warstwy czyli drukujemy obrazek wsadzamy w koszulke od dokumentów i odrysowujemy kontury mazakiem potem na rozwałkowanej masie kładziesz rysunek na koszulce malowaniem do góry! i wykaładzka odrysowuję a potem wycinam proste a to obrazek.
Barwniki mają super kolorki szkoda tylko, że niektóre z nich mają właściwości odurzające więc nie dałabym ich dzieciom do jedzenia
icon_sad.gif
a tutaj artykuł na ich temat http://fakty.interia.pl/polska/news/nasze-...lacze,1725255,3
wink.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy