lambethka @ 3 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1262971madzirek fajny torcik![]()
asiulla masz jakis tutorial na kapsla?
Ja mam kilka zdjęć ściągniętych z jakiejś strony. Mogę wrzucić jak jesteś zainteresowana.
lambethka @ 3 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1262971madzirek fajny torcik![]()
asiulla masz jakis tutorial na kapsla?
Ja mam kilka zdjęć ściągniętych z jakiejś strony. Mogę wrzucić jak jesteś zainteresowana.
Goska8406 @ 2 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1262979Ja mam kilka zdjęć ściągniętych z jakiejś strony. Mogę wrzucić jak jesteś zainteresowana.Wrzuć tutaj, to napewno nie zginie
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3...40&start=40
Goska8406 @ 2 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1262943Dziewczyny z którego przepisu na masę cukrową korzystacie??Każdy modyfikuje przepisy według swoich upodobań. Ja korzystam z modyfikacji Dorotaxx, nie dodaję gliceryny i zastępuję olejek migdałowy innymi, najczęściej cytrynowym
bumelka @ 3 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1263122sorry asiulla1984 za literówkę
bumelka kobieto za co ty przepraszasz no![]()
ja kupuję białą pettnice i barwię ją sama i to właśnie żelowymi, tylko do czarnego i czerwonego dosypuję barwnika w proszku, czasami jeszcze do fioletu jak chcę mieć ciemniejszy a nie taki pastelowy i do brązu a tak to lecę samymi żelowymi z wiltona
Jo_anna1 @ 3 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1263024Każdy modyfikuje przepisy według swoich upodobań. Ja korzystam z modyfikacji Dorotaxx, nie dodaję gliceryny i zastępuję olejek migdałowy innymi, najczęściej cytrynowymDziękuję Asiu. Sprubuję. Ostatnio jak robiłam lalkę dla córci jakos mi masa nie wyszła. Teraz chcę sprubować na innym przepisie. Mam nadzieję że wyjdzie mi lepsza.![]()
asiulla1984 @ 3 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1263037nic nowego ale wstawiam
miałam za małą podkładkę i Kubusiowi gira zwisa :/Piękność. Normalnie szacun dla was kochane. Macie naprawde talent.
A na czym kleicie ozdoby??
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.