lambethka
Member
- Lut 22, 2011
- 5,138
- 0
- 0
beata34 @ 16 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1290383Mam jeszcze jedno pytanie, jak robi się to pikowanie wokół tortu, góra jest gładka a boki popikowane, czy kładzie się najpierw górę gładką i dokłada bok popikowany, następnie łączy szczypcami brzeg czy jak to zrobić?sa do tego przeznaczone odpowiednie szczypce, np. http://www.tortownia.pl/src/art/duze/pme_cc320.jpg
kladzie sie na tort grubsza warstwe masy cukrowej i ''jedzie'' naokolo tymi szczypcami![]()
a tak w ogole dziewczyny chyle czla przed Waszymi dzielami. Piekne torty robicie i z kazdym jestescie coraz lepsze![]()
Vanilko Ty bestio. Powalilas mnie na kolana, nie tylko iloscia ale tez wspanialymi ozdobami![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator: