Megi428
Member
- Gru 26, 2010
- 439
- 0
- 0
alipek @ 29 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1323776... Zdradź jak robiłaś? Białą masą elementy na czarnym tle???... to rzeczywiście białe elementy były wycięte w/g szablonu i naklejone na czarne obłożenie tortu.
asiulla , Megi jak zwykle super.![]()
bumelka @ 30 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1324359lambethka jak przełożę przez kolano jak dam po du...e to się przestaniesz wygłupiać. Lilia piękna,też taką chcę
Bumelka ja Ci pomogę nie wiem czemu ta dziewczyna się czepia lilia jest piękna
lusia74 @ 30 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1324500Bumelka ja Ci pomogę nie wiem czemu ta dziewczyna się czepia lilia jest pięknaCha, cha!!! Wy obie jesteście do przełożenia!!! Lamethka za lilię a Lusia za cycochy!!!! Tak, że ty Lusiu za bardzo się nie łap za to przekładanie bo ja cie przełożę też. Cycki jak od Triumpha a ty sie czepiasz! samson prawdę powiedział!!!!
bumelka @ 30 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1324359lambethka jak przełożę przez kolano jak dam po du...e to się przestaniesz wygłupiać. Lilia piękna,też taką chcę
też sie dołaczę - lilia sliczna a powiedz Lambetka preciki na drutach robiłaś?
torciki śliczne![]()
alipek @ 30 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1324521Cha, cha!!! Wy obie jesteście do przełożenia!!! Lamethka za lilię a Lusia za cycochy!!!! Tak, że ty Lusiu za bardzo się nie łap za to przekładanie bo ja cie przełożę też. Cycki jak od Triumpha a ty sie czepiasz! samson prawdę powiedział!!!!a gdzie cycolom do lilii Lamethki ona jest piekna a cycole ech...
Sygnalka co chcesz od swoich tortów? Następnej trzeba wlać?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.