asiulla1984
Member
- Lip 27, 2011
- 607
- 0
- 0
miglietta @ 1 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1325025dziewczyny - mam pytanie:
jak można zrobić tort w kształcie stojącego kieliszka do czerwonego wina? jak myślicie? jest to wogóle wykonalne??
moja znajoma uparła się na takiego torta. powiedziała, że nie ma rzeczy niemożliwych
taki tort da sie zrobic ale to juz zaawansowana szkola jazdy i niestety trzeba uzyc pomocy, ktore niekoniecznie beda mialy atest stycznosci z zywnoscia. Wszystko musi sie opierac na solidnym ale lekkim stelazu.
Megi428 @ 1 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1325031Miglietta ciężko raczej będzie bo musiałabyć ten stożek sam kielich zrobić na jakiejś nóżce i to tak by było mozno stabilne - a znajoma skoro tak twierdzi to niech pokaże co potrafiwkońcu my nie czarodzieje jesteśmy
Megi popieram masz rację.
sionia @ 1 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1325105Ktoś szukał inspiracji, pomysłu na samochodzik. Może to http://dekku.nofatclips.com/2007/08/skoda-fabia-cake.htmlsuper torcik![]()
czarnowodzianka @ 2 Aug 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1326038z czego robicie piasek do piaskownicy?Ja robię piasek z pokruszonych ciastek, najzwyklejszych herbatników, można też z brązowego cukru, trzcinowego , najlepiej tego drobnego![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.