Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

subtelna30

Member
Sty 1, 2012
192
0
0
h-elen @ 15 Aug 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1331471Następnym razem możesz użyć patyczków do chińszczyzny (do kupienia w marketach) albo słomek do napojów. 4-5 sztuk rozłożonych po obrzeżu wyższego pietra i jeden w środek w zupełności zabezpieczy przed zapadaniem się. Podkładkę wyższego pietra przycinam tak, żeby nie wystawała spod masy.
oooo dziękuję

a to dzisiejszy na szybkiego
icon_smile.gif

IMG_0686.JPG

Załączniki

• IMG_0686.JPG
    IMG_0686.JPG
    54.3 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
wow - ja sie znowu nachwale. Vanilko slubne -poezja!! pozwol odgapic pomysl z drapowaniem srodkowego pietra
anbetung.gif

Sabuto grzybek cudny -swietne malowanie.

lusia74

Member
Lut 17, 2011
167
0
0

Załączniki

• Zdj_C4_99cie664.jpg
    Zdj_C4_99cie664.jpg
    238.8 KB · Wyświetleń: 0
  • Torty16.jpg
    Torty16.jpg
    95.4 KB · Wyświetleń: 0
Lut 21, 2012
320
0
0

miu-miu

Member
Cze 14, 2012
206
0
0
Wklejam mój drugi tort w stylu angielskim tym razem na ludowo, wiem że do Waszych dzieł mi daleko, ale ciągle się uczę
icon_wink.gif
Chciałabym nauczyć się robić np. wiązankę kwiatów...nie bardzo się orientuję jak to zrobić od czego zacząć
gruebel_2.gif
wiem że potrzebne są druciki florystyczne ale jak ich używać?jakie kupić, wiem że są różne grubości czy coś takiego? no i potem jak mam takie połączone kwiatki tymi drucikami jak to zamontować na torcie?(chyba nie bezpośrednio te druciki?może w jakąś....rurkę??
gruebel_2.gif
Dobrze myśle?? Jak patrzę na torty Vanilki te ślubne to mam wrażenie takiej gładkości, że każdy element jest dopracowany wyglądają cudnie a zarazem lekko
anbetung.gif
Jak to się robi????Wiem że to może laickie pytania ale będę wdzięczna za każdą pomoc.

miglietta @ 16 Aug 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1332042cześć dziewczyny, czy któraś wie jak ulepić myszkę miki? coś mi nie wychodzi
icon_sad.gif

Załączniki

• HPIM3218.JPG
    HPIM3218.JPG
    1.8 MB · Wyświetleń: 0

lusia74

Member
Lut 17, 2011
167
0
0
miglietta @ 16 Aug 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1332042cześć dziewczyny, czy któraś wie jak ulepić myszkę miki? coś mi nie wychodzi
icon_sad.gif
proszę siedząca ja taką robiłam http://www.youtube.com/watch?v=TmDVpKNHHWM...;feature=fvwrel

miu-miu @ 16 Aug 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1332051Wklejam mój drugi tort w stylu angielskim tym razem na ludowo, wiem że do Waszych dzieł mi daleko, ale ciągle się uczę
icon_wink.gif
Chciałabym nauczyć się robić np. wiązankę kwiatów...nie bardzo się orientuję jak to zrobić od czego zacząć
gruebel_2.gif
wiem że potrzebne są druciki florystyczne ale jak ich używać?jakie kupić, wiem że są różne grubości czy coś takiego? no i potem jak mam takie połączone kwiatki tymi drucikami jak to zamontować na torcie?(chyba nie bezpośrednio te druciki?może w jakąś....rurkę??
gruebel_2.gif
Dobrze myśle?? Jak patrzę na torty Vanilki te ślubne to mam wrażenie takiej gładkości, że każdy element jest dopracowany wyglądają cudnie a zarazem lekko
anbetung.gif
Jak to się robi????Wiem że to może laickie pytania ale będę wdzięczna za każdą pomoc.
Ale Twój też jest ładny i gładki

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy