Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Ballb

Member
Wrz 29, 2011
111
0
0
goia87 @ 16 Oct 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1356555Jak juz pisałam z fabryki cukiernika w Łodzi mozna odebrac osobiscie zamowienie.
Chyba nikt nie zauwazył mojego pytania dziewczyny wy kremy to na jakiej smietanie robicie? na roslinnej czy zwyklej takiej 36%? no i jakiej firmy??
ja najbardziej lubie PIĄTNICY, pewnie dlatego ze zawsze sie ładnie ubija...

kiedys probowalam tez z PRESIDENTA ale z niej jakos malo wychodzi nawet jesli ubijam taka sama objetosc co Piatnicy...

obie 30%

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
Jeśli chodzi o śmietanę, to ja zawsze (tzn od kiedy mam sklep w pobliżu domu) ubijam tę z Lidla, taka w małych 200g czerwonych kubeczkach, chyba to jest marka Pilon czy jakoś tak. Używam tej firmy i śmietanę kwaśną a przede wszsytkim jogurty naturalne, które uwielbiam. A śmietana ta, w przeciwieństwie do innych ubijała mi się nawet podczas czerwcowo-lipcowych upałów. Polecam.

subtelna30

Member
Sty 1, 2012
192
0
0
jak z Lidla to "pilos" ja używam śmietany w woreczkach z Rawicza i jak dla mnie jest najlepsza nigdy się nie zdarzył żaden wypadek no i kosztuje 3,99 za 0,5 l
icon_razz.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
Pilosa to ja polecam ze wszystkich wyrobow - bialy ser jest rewelacja, a kefiru maja najpyszniejszy
icon_biggrin.gif
jak jedziemy do PL to zawsze przywoze sobie dwie zgrzewki
icon_biggrin.gif

subtelna30

Member
Sty 1, 2012
192
0
0
kurczę mam pytanie i prośbę bo mój wujek ma teraz w sobotę 43 urodziny a że ma wyjątkowe poczucie humoru chciałam mu zrobic coś zabawnego ale nie wulgarnego bo na pewno będą dzieci i nie wiem gdzie szukać inspiracji więc stąd moja prośba
icon_smile.gif

miałybyście jakieś pomysły ??? tort max 3 kg bo na 14 osób i nie ma żadnego wyraźnego hobby ehhhh

Rybeczka10

Member
Paź 10, 2012
32
0
0
subtelna30 @ 16 Oct 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1356826kurczę mam pytanie i prośbę bo mój wujek ma teraz w sobotę 43 urodziny a że ma wyjątkowe poczucie humoru chciałam mu zrobic coś zabawnego ale nie wulgarnego bo na pewno będą dzieci i nie wiem gdzie szukać inspiracji więc stąd moja prośba
icon_smile.gif

miałybyście jakieś pomysły ??? tort max 3 kg bo na 14 osób i nie ma żadnego wyraźnego hobby ehhhh

malena h

Member
Wrz 11, 2011
335
0
0
Asiulla - idealny tort!!! jak kadr z bajki
anbetung.gif
anbetung.gif
anbetung.gif

Balb - fajne, czekoladowe różyczki
icon_smile.gif

Agaprzeor - pierwsze koty za płoty
icon_smile.gif

asiulla1984

Member
Lip 27, 2011
607
0
0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy