Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

goia87

Member
Paź 4, 2011
97
0
0
To moje dzisiejsze wypociny dla synka choc nie do konca jestem z niego zadowolona
P8190403.JPG

Załączniki

• P8190403.JPG
    P8190403.JPG
    3.2 MB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

goia87

Member
Paź 4, 2011
97
0
0
Trosze jakby to powiedziec pomysl hmm..." zerznelam" z tej nowej gazetki ale niestety bez linijki bo robiony na szybko i teraz bardzo tego zaluje
icon_sad.gif

miu-miu

Member
Cze 14, 2012
206
0
0
Hej dziewczyny, mam zrobic tort dla koleżanki mojej siostry na 40 urodziny, ma być mały i okrągły reszta to moja wyobraźnia macie może jakieś pomysły???Nie może być bardzo skomplikowany bo zostało mało czasu i nie zdąże zapewne nic już ulepić (torcik na sobote). Z góry za wszystkie pomysły dziękuję
wink.gif

Ballb

Member
Wrz 29, 2011
111
0
0
sabuto @ 17 Oct 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1357817Dziś miała być nowa gazetka dekoracja kupił ktoś bo nie wiem czy się opłaca kupować?
w zestwie dwie malenkie gwiazdeczki do wycinania... cos w rodzaju tych motylkow z 1 nr tylko duzo, duzo mniejsze no i kulka do modelowania....

ja mimo, ze zamowilam prenumerate to chyba sobie ja daruje... bede kupowac tylko to co mi potrzebne.... np caly zestaw tych przyborow do modelowania kupilam za niecale 30 zl na allegro, a tu za 14,99 mam 1 szt niby + gwiazdeczki i gazetka, ale sama gazetka mnie jakos nie powala a i gwiazdeczki mam w innym wydaniu.... za to przyda mi sie pudeleczko na te akcesoria i pewnie ten nr kupie na 100%

Ballb

Member
Wrz 29, 2011
111
0
0
Hajastan @ 17 Oct 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1357656na allegro można kupić, tyle, że drożej niż na e-bay

http://allegro.pl/listing.php/search?categ...;string=alfabet
tyle ze takich nie ma....ja juz od dawna polowalam na allegro na nie, myslac ze Asia gdzie u nas je kupila....

mam jakies inne ale te sa fajna, dlatego pewnie sie skusze, choc jestem ciekawa swoja droga jak oni to sciagaja z karty, po przeliczniku z danego dnia czy jak....

goia87

Member
Paź 4, 2011
97
0
0
to moj wczorajszy tylko robione zdjecie dzisiaj troche lepiej wyszlo ale do Was mi daleko
P8190408.JPG

Załączniki

• P8190408.JPG
    P8190408.JPG
    3.1 MB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

lambethka

Member
Lut 22, 2011
5,138
0
0
goia - niejedna z nas zaczynala od prostych torcikow i tez mowila, ze jej daleko. Jak na pierwsze kroki z masa cukrowa to mi sie podoba. A za kilka tortow sama zobaczysz jakie porobilas postepy.
Ja ciagle mowie, ze mi daleko do Buddy'iego Valastro czy do Ben Ron Israela
biggrinflip.gif
Bena wrecz uwielbiam, a torty ktore tworzy sa nieziemskie. Jest tez niesamowitym wsparciem - pomimo, ze jest bardzo zapracowany zawsze znajdzie czas zeby odpisac na maila.

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Ballb @ 18 Oct 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1357892w zestwie dwie malenkie gwiazdeczki do wycinania... cos w rodzaju tych motylkow z 1 nr tylko duzo, duzo mniejsze no i kulka do modelowania....

ja mimo, ze zamowilam prenumerate to chyba sobie ja daruje... bede kupowac tylko to co mi potrzebne.... np caly zestaw tych przyborow do modelowania kupilam za niecale 30 zl na allegro, a tu za 14,99 mam 1 szt niby + gwiazdeczki i gazetka, ale sama gazetka mnie jakos nie powala a i gwiazdeczki mam w innym wydaniu.... za to przyda mi sie pudeleczko na te akcesoria i pewnie ten nr kupie na 100%
Dzięki! To sobie daruje kupno! Dajcie cynk jak będzie coś fajnego
wink.gif

devillwoman

Member
Lis 18, 2010
438
0
0
Wybaczcie kochane że dawno mnie nie było( stare bywalczynie mnie pamiętają
icon_mrgreen.gif
) Może nie wszczele się w temat ale obiecałam w innym temacie zdjęcia więc....

Załączniki

• 21_biel_roz.jpg
    21_biel_roz.jpg
    120.1 KB · Wyświetleń: 0
  • 30_BIELCZERRN.jpg
    30_BIELCZERRN.jpg
    119.5 KB · Wyświetleń: 0
  • drakuli.jpg
    drakuli.jpg
    165.9 KB · Wyświetleń: 0

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy