Jo_anna1 @ 3 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1364303Tortowy koszyczek słodkości
Piękny Joasiu!!!!!! Dzięki też za podpowiedzi w sprawie piętrowca!
asiulla1984 @ 3 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1364338ale piękny koszyk Asiu !!!
a to moje wczorajszeAsiulla supraśne te torcicha!!!! Dopracowane i inspisujące. Powiedz proszę co to za druciki na których są gwiazdki. I gdzie kupujesz? Ja ostatnio jak chciałam takie przestrzenie zrobić użyłam farbowanych patyczków do szaszłyka, ale druciki lepiej się przezentują![]()
alipek @ 3 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1364361Asiulla supraśne te torcicha!!!! Dopracowane i inspisujące. Powiedz proszę co to za druciki na których są gwiazdki. I gdzie kupujesz? Ja ostatnio jak chciałam takie przestrzenie zrobić użyłam farbowanych patyczków do szaszłyka, ale druciki lepiej się przezentują
o takie dokładnie mam http://allegro.pl/druty-florystyczne-dekor...2708039837.html
sabuto @ 3 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1364422Dziewczyny torty przecudowne![]()
Busia podpisuję się pod Lambethką naprawdę wyglądają bardziej autentycznie i myślałam,że to tak specjalnie
Dokładnie, kropki w podłodze stanowia przysłowiowią "kropkę na i"![]()
Elzunia @ 4 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1364770Jo_anno1 w jaki sposob zamocowalas uchwyt do koszyczka? A koszyczek superowy!Niestety po raz pierwszy użyłam drutuZ mieszanymi uczuciami go dałam, wyparzając, przecierając spirytusem, na koniec owijając folią spożywczą, ja tak mam![]()
![]()
![]()
Chciałam zrobic dwa mniejsze uchwyty po bokach ale ten pomysł nie przeszedł.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.