Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
ooooooch malwinnka nie wiem jak mam ci dziękować
herzen.gif
, bardzo bardzo mi pomogłaś
anbetung.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
bardzo, bardzo chciałabym zaskoczyć mojego męża i znajomych, no i podoba mi się ten tort http://caketowne.webs.com/apps/photos/phot...otoid=147658289, no i całej twarzy nie trzeba robić (oczu, dokładnego nosa), jak myślicie jakie tu biszkopty trzeba by było upiec? napewno jeden w misce, patrząc na rzeczy za tortem to chyba ogromny nie jest. Proszę podpowiedzcie czy wystarczy wzmocnić patyczkiem do szaszłyków? Wy jesteście bardzo doświadczone, ja to amator i dlatego proszę o pomoc, bo napewno będę robiła próbę i jak nie wyjdzie to zrobie jakiś płaski

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
a ja dziś taki torcik dla męża, co ma dom zbudować... właśnie skończyłam. Średnio jestem zadowolona, bo jakoś tak pomysłu nie miałam, a masa dzisiaj....porażka. (tak, jakby w ogóle żelatyny nie było, a robiłam jak zawsze)

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
elmagra @ 15 Dec 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1379535a ja dziś taki torcik dla męża, co ma dom zbudować... właśnie skończyłam. Średnio jestem zadowolona, bo jakoś tak pomysłu nie miałam, a masa dzisiaj....porażka. (tak, jakby w ogóle żelatyny nie było, a robiłam jak zawsze)
Właśnie to jest dobry pomysł ta budowa. Super. I tort przyszłościowy bo możesz robić za każdym razem tylko cegiełki dokładać. Ciekawe jaki wrzucisz jak już mężus zakończy budowę!

A to mój dla fana autek. W pierwszym zamyśle miał być tort w kształcie transita ale obawialiśmy się że nie da pokroić i wyszedł taki. Nawet buziaka dostałam od Maksia co jest sukcesem bo nigdy nie mogłam się o to doprosić. Zawsze wołał: nie, nie chcę was! Tak,że to prawda prze żołądek do serca!!!!

Załączniki

• IMG_5547.JPG
    IMG_5547.JPG
    483.4 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy