Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
sylkag66 @ 20 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1392306Joanno dziękuję
anbetung.gif

Tutaj jest pokazane jak robić takie smugi kolorowe w lukrze... mniej więcej to samo http://www.youtube.com/watch?v=Qnp8ENNzKEc
Właśnie przed chwilą ten sam filmik znalazłam
icon_mrgreen.gif

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Piękne te wasze torcicha dziewczyny!!!!! Nie sposób chwalić każdy z osobna, więc dla wszystkich bbbbrrrraaawwwoooo!!!!!!!! A ja właśnie siedzę w krainie tubisiów. Dwa już sobie schną przy okienku a drugie dwa zostawiam na jutro, bo teraz już lulusiu trzeba iść. Jak zrobię, to pokażę. Pozdrawiam!

mimil

Member
Lis 13, 2012
53
0
0
Dziękuje za pomoc ,ten sklep w Krakowie _rewelacja myślałam że z niego nie wyjde no i worek kasy by się przydał . Lalka w fioletowej sukni zrobiła furorę ,Dobrze że nie widzieli co Wy tworzycie
icon_smile.gif
icon_smile.gif
bo by dużo straciła na wyglądzie .Wasze torty to mistrzostwo, w Wieliczce w cukierni takich się nie kupi .Piękne wspaniałe aż szkoda ich jeśc .

doris71

Member
Lis 9, 2008
9,365
0
0
mimil @ 21 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1392415Dziękuje za pomoc ,ten sklep w Krakowie _rewelacja myślałam że z niego nie wyjde no i worek kasy by się przydał . Lalka w fioletowej sukni zrobiła furorę ,Dobrze że nie widzieli co Wy tworzycie
icon_smile.gif
icon_smile.gif
bo by dużo straciła na wyglądzie .Wasze torty to mistrzostwo, w Wieliczce w cukierni takich się nie kupi .Piękne wspaniałe aż szkoda ich jeśc .
kocham takie sklepy

koniecznie pokaż lalę

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
ballb ale super koszyki zrobiłaś, czym usztywniłaś rączki koszyczków?

ola_wroclaw patrzac na twoje torty nie chce się wierzyć,że dopiero od nie dawna zaczęłaś je twożyć

wszystkie inne też przepiękne, chylę przed wami wszystkimi czoło
anbetung.gif

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
dzięki Hajastan, złapałam bakcyla na poważnie
icon_smile.gif
))))

a mam jeszcze pytanie odnośnie literek. Ja mam FUNKY ale tylko duże litery, a widzę na niektórych tortach, że są też małe. SĄ??

mimil

Member
Lis 13, 2012
53
0
0
Niestety nie wpadłam na to żeby zrobic zdjęcie lali ,ale następnym razem się poprawie
icon_smile.gif
Wpadłam na genialny pomysł zamiast myśleć co komu kupić będę wszystkim rozdawać w prezencie torty
icon_smile.gif
zaczyna mnie to kręcić ,chyba na stare lata głupieje ale co mi tam każdy ma jakiegoś bzika.....
icon_smile.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Torty super,
daumen.gif

ola_wroclaw @ 21 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1392687(czy ja kiedyś przestanę kupować te gadżety?
icon_smile.gif
Na pewno: NIE
Wpadłaś po same uszy, już żeś stracona na wieki
rofl.gif

mimil @ 21 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1392696Niestety nie wpadłam na to żeby zrobic zdjęcie lali ,ale następnym razem się poprawie
icon_smile.gif
Wpadłam na genialny pomysł zamiast myśleć co komu kupić będę wszystkim rozdawać w prezencie torty
icon_smile.gif
zaczyna mnie to kręcić ,chyba na stare lata głupieje ale co mi tam każdy ma jakiegoś bzika.....
icon_smile.gif
U mnie już w rodzinie dawno przyzwyczaili się do takich prezentów i jeżeli przychodzę do kogoś bez tortu lub ciasta to jest ogromne zdziwienie i wytrzeszczu normalnie dostają
icon_mrgreen.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy